Vila Bella Coola nije obična vila. Daleko od toga. Ona je mali zimski raj koji svojom toplinom i rustičnim luksuzom topi sav mraz oko sebe... Uostalom, koje zimske mini vile koje su poznate pod imenom Chalet imaju masivne, grandiozne stepenice u podzemlju?

Iako je velikim delo tradicionalna, prava alpska vila, rustičan prelep nameštaj i elegantan, topao enterijer stvara prelepu sinergiju, sofisticiran ambijent u kojem dobijemo neopisivu želju da budemo lenji i da samo uživamo i uživamo...

Ova luksuzna vila ima sve preduslove da očara sve hedoniste, zaljubljenike u raskoš, detalje i komforan, prostran ambijent. Veliki prozori u prizemlju donose dovoljno svetla koje obasjava grandiozan dnevni boravak u kojem dominira kamin i masivan nameštaj. Mekane sofe na kojima leže razbacani jastuci, drveni pod koji pokriva ćilim u etno motivu, rustična ogledala s bakrorezom...sve vas zove da se smestite udobno na pod, uzmete čašu belog, hladnog vina i prepustite se lenčarenju, čitanju, fantaziranju i osmesima.

Pet spavaćih soba, svaka drugačija i komforna, puna svetla i autentičnih, unikatnih kreveta od kovanog gvožđa i drveta daje mogućnost da odaberete svoju po ukusu. Koju god da izaberete, uvereni smo da onoga trenutka kada „uskočite“ u masivan krevet mekanog, vunenog prekrivača, teško će vas bilo ko ubediti da ustanete.

Za sve strastvene ljubitelje netaknute prirode vodilo se računa i o spoljnoj terasi koja je jednako luksuzna kao i unutrašnjost. Drvena sofa, krzno i dekorativne lampe daju vam priliku da uživate u pogledu na bele vrhove... Čarobno.

Ova luksuzna vila ima sve preduslove da očara sve hedoniste, zaljubljenike u raskoš, detalje i komforan, prostran ambijent. Bella Coola vas zove da se teleportujete ovoga časa u nju i prepustite lenčarenju i uživanju...