Sve što ste želeli da znate o sofi koju viđate svuda na Instagramu!

Foto: Instagram/@eggcanvas

Chrissy Teigen verovatno nije mogla ni da pretpostavi kakvu pomamu će izazvati samo jedan komad njenog nameštaja.

Sa namerom da ispromoviše svoju novu loungewear liniju, ona je prošle nedelje na svoj Instagram nalog okačila sliku sa John Legendom u novim modnim komadima. Nenadano, svi pogledi bili su upereni u njihovu sofu.

U pitanju je jedinstvena modularna sofa pod nazivom Camaleonda, dizajnirana još davne 1970. godine od strane čuvenog Maria Bellinija. Pedeset godina kasnije, B&B Italia je vraća u prodaju, u savremenom, redizajniranom izdanju, sa dodacima pod nazivom Gli Scacchi, tzv. šah delovima koji služe kao dodatna sedišta. 

Najinteresantnije je što Camaleonda nema definisan oblik - pomenute delove možete da kombinujete kako god poželite - samo iskažite kreativnost! Bellini je objasnio da je naziv sofe inspirisan kameleonom koji ima sposobnost da se prilagodi svom okruženju, a da su pri kreiranju na prvom mestu bili komfor, udobnost i mogućnost prilagođavanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Od tada, Camaleondu viđamo u svim velelepnim enterijerima esteta i ljudi od stila. Marc Jacobs je smaragdnozelenu Camaleondu pozicionirao u sam centar nove pop-up prodavnice na Medison aveniji, a prisvojila su je i imena poput Belle Hadid, Frank Oceana, Erice Choi, Lene Dunham, i mnogih drugih.

Dolazi u plišanoj i kožnoj varijanti, kao i u sijaest boja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by De Beauvoir Home (@debeauvoirhome)

Da li biste voleli da posedujete ovaj kolekcionarski primerak?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erica Choi (@eggcanvas)


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin