Originalno, Brad i Jenn kuću su kupili davne 2001. godine, za svega 12, 5 miliona dolara. Da bi je preuredili i dekorisali, te da bi ova losanđeleska lepotica nakon svega pet godina dosegla cenu na tržištu od 28 miliona.

Za to je zaslužno nekoliko prostorija, poput custom made kuhinje opremljene crnim ormarićima, mermernim središnjim radnim delom, te šankom za doručak i crno-belim pločicama na podu.

Zatim, tu je i dnevni borovak sa kaminom, kao i trpezarija koja može da ugosti 20 zvanica.

Pet spavaćih soba, 13 kupatila, dok se čitavo imanje, koje uključuje dvorište, teniski teren, bazen, prostire na površini 1038 metara kvadratnih.

Tu su i visoki plafoni, posebna vinska soba, kao i soba za video projekcije.

Nakon ravoda slavnog para, te shodno tome kako su cene na tržištu rasle, tako je i vrednost ovog imanja čiji dizajn potpisuje Wallace Neff, čuveni američki arhitekta koji je najviše radio početkom prošlog veka.

Vrednost imanja procenjivala se naposletku sa vrtoglavih 56 miliona dolara, ali nije bilo zainteresovanih kupaca. Iako se imanje, kao i sama vila, za razliku od brojnih koje poseduju poznate ličnosti, ističe posebnim šarmom koji je moguće videti isključivo u dizajnu kuća nastalih početkom prošlog veka.

Cena je zatim spuštena na cifru od 44.5 miliona dolara, da bi se sada konačno spustila na 32.5 miliona dolara kada je i kupljena. Za sada od strane nepoznatog vlasnika.

Iako je ovo jedna od najlepših kuća poznatih koje smo ikada videli, a cena joj je sa godinama drastično smanjivana, niko je nije želeo.