Poznati glumac rešio je da promeni adresu, te se nakon dugogodišnjeg boravka u čuvenom naselju Beverli Hilsu u Los Anđelesu, preselio na Floridu. U pitanju je gradić Clearwater u zalivu Tempa, poznat po dugim, peščano belim plažama i sunčanim danima koji preovlađuju praktično tokom čitave godine.

Još jedna stavka po kojoj je ovaj oblaski gradić poznat jeste i činjenica da se u njemu nalazi jedno od glavnih predstavništva sajentološke crkve, a od Tomovog novog stana nalazi se na svega nekoliko koraka.

Glumčev stan zapravo je penthouse apartman, dakle luksuzni stan smešten na najvišem spratu zgrade, koje inače poseduje i fantastičan ‘The SkyView’ pogled, kao i bazen.

Sve prostorije dekorisane su modernim nameštajem i fantastično osmišljenim osvetljenjem, bilo da je u pitanju ono veštačko ili prirodno.

Mada se još uvek ne znaju tačne brojke, dovoljno je istaći da je ova jedinstvena luksuzna zgrada trebalo da poseduje 52 apartmana, ali kada je Cruise pokazao zainteresovanost za kupnju stana, čak 12 stanova je otpalo tj. preuređeno je tako da su postali deo glumčevog stana i privatne garaže.

Dovoljno podataka da shvatimo kolike su zapravo prostorije ovog impozantnog stana.

Pogledajte u galeriji kako izgleda stan holivudskog glumca:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Iz meseca u mesec, zahvaljujući sajtovima za nekretnine, imamo priliku da bacimo pogled na unutrašnjost domova brojnih poznatih zvezda, ali moramo priznati da se retko u potpunosti oduševimo. Ipak, pojedinci zaista umeju da nas iznenade.