Vrhunska hrana i ambijent: Najpoznatiji restorani u Holivudu koje posećuju poznate ličnosti

Foto: Profimedia

Dobro je znano kako poznate ličnosti drže do svoje privatnosti i pomno paze gde se i kada pojavljuju.

Ipak, to nikako ne znači da su zaista i uspeli da zaštite svoju privatnost.

U današnje vreme nas to uopše ne čudi, s obzirom da u Los Anđelesu postoji čitav niz turističkih obilazaka koji vam obećavaju vožnju pokraj kuće vaše omiljene glumice ili pevača, a reći će vam i da uz malo sreće možete naleteti na njih dok iznose smeće ili odlaze na trčanje. 

Ipak, jasno je da se to događa u zanemarivom broju slučaja.

S druge strane, otmeni restorani i barovi mesta su na kojima se okuplja proverena klijentela, pa tako i zvezde sa takozvane holivudske A liste. 

Ukoliko se nađete u Los Anđelesu i  želite da vidite neka od poznatih imena, pokušajte rezervisati sto u jednom od navednih restorana.

The Ivy

Kada paparci praktično bez prestanka stoje ispred određenog mesta, jasno je kakvog su profila gosti. Ovde je u pitanju kultni restoran u koji redovno odlaze Mariah Carey, Ciara, Quentin Tarantino i Sharon Stone, a poznat je i kao mesto na kome se često održavaju prijemi pre i posle dodela prestižnih nagrada.

Sugarfish Sushi

Za razliku od mnogih sličnih mesta, ovaj se restoran prvenstveno ističe ukusnom hranom kakvu nije moguće pronaći bilo gde. O tome koliko se hrani ovde ozbiljno pristupa dovoljno govori i podatak da šef Kazunori Nozawa neretko ume da ukori svoje goste. Tačnije, nećete hteti da vas vidi kako svom soja sosu dodajete wasabi ili kako u njega umačete marinirane komade. Među vernim gostima nalaze se imena poput Taylor Swift, Larryja Davida (čuvenog komičara sklong ironiji, te mora da je hrana stvarno dobra!), Kylie Jenner i Charlize Theron.

Catch L.A.

Ako tražite restoran sa spektakularnim pogledom na centar grada i Hollywood Hills, ovo je mesto za vas. Osim uživanja u pogledu sa krovne terase, ovde će vam ponuditi i izvrsne koktele, te morske specijalitete. Posreći li vam se, za stolom do vas mogla bi sedeti Sofia Vergara, Eva Longoria, Fergie, The Weeknd ili Robin Thicke.

A post shared by Penny (@pennytsai_) on Jul 29, 2018 at 8:55pm PDT

Chateau Marmont

Ovde je reč o kultnom holivudskom hotelu duge tradicije, u kome odsedaju Lady Gaga, Jay Z, Justin Bieber i Bruno Mars, a za očekivati je i da gastronomska ponuda odgovara reputaciji. Kao posebno poželjeno se ističe vreme ručka, i to po mogućnosti s rezervacijom stola u bašti.

Giorgio Baldi

Obožavatelji Rihanne imaju samo jednu misiju - doći do rezervacije stola u ovom restoranu. Iako Rihanna zalazi i na prethodno navedena mesta, upravo ovaj restoran ističe kao svoj omiljeni. Štaviše, navodno ima trajnu rezervaciju. Nađete li se u blizini, naručite neku od njihovih čuvenih testenina ili salata i bacite pogled jesu li oko vas i drugi česti gosti, poput Jamesa Cordena, Georgea Clooneyja ili Kate Hudson.

A post shared by Shareef Hindi (@shefshareef) on Apr 17, 2018 at 9:02pm PDT

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...