Leto poistovećujemo da godišnjim odmorima i dopuštamo sebi da više uživamo i smišljemo antistres strategije. Život tokom najtoplijeg godišnjeg doba je često idiličan i razigran i ako imate nameru da deo godišnjeg odmara utrošite na renoviranje enterijera ili jednostavno želite da ga osvežite, imamo predlog!

Bez obzira da li želite da oplemenite svoj prostor stalkom, stolom ili prekrivačem, uvek koristite prirodne materijale i neka budu svetlijih tonova koji će sigurno vas i ukućane dodatno opustiti. 

Dizajneri enterijera naglašavaju da su u trendu sepia enerijeri, gde dominira bela boja u kombinaciji sa oker, braon, maslinasto zelenom, terakotom...

Lepo uređen prostor koji stvara cozy atmosferu deluje stimultativno i inspirativno, a to nam je važno kako bismo upili energiju koja nam je potrebna za izazove koji su pred nama. Uređenje u sepia tonovima pristaje i starim kućama u cottage stilu, ali pruža taj diskretni šarm modernim i urbanim prostorima. 

Zbog svoje nenametljivosti i prefinjenosti ovakav stil u enterijeru jednostavno možete da primenite u uređenju apsolutno svih prostorija. Tako se stvara osećaj ležernosti u celom domu, a umirujuće i čiste linije stvaraju ambijent u kojemu se lako možete otpustiti.

Pronašli smo nekoliko domova na Instagramu koji su savršen primer ovakvog uređenja enterijera. 

Preuzeto sa : Journal /Elle

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/