Zavirite u predivnu južnjačku vilu Reese Witherspoon

Tačno pre četiri godine jedna od najsimpatičnijih glumica današnjice, draga Reese Witherspoon kupila je ovo imanje u Nešvilu veličine od 1.75 jutra, po ceni od 3.3 miliona dolara. Danas, glumica ga sa razlogom prodaje za čitav milion više!

Jedan od tih razloga svakako jeste prostorija sa pogledom na bazen i dvorište, kompletno opremljena poput profesionalne teretane. Tu su i ddoatne kuće za goste, te terasa sa kaminom i spa bazenom, kao i kompletno opremljena spoljna kuhinja.

Sama vila koja je spolja uređena u specifičnom južnjačkom stilu kojim dominiraju visoki stubovi na ulasku i ciglice od kojih je sazidana, te veliki prozori sa drvenim šalukatrama i mnoštvom sitnih krovnih prozora, zauzima površinu od 11.000 kvadratnih metara.

Inače, u kući se nalazi osam spavaćih soba, osam kupatila i još dva toaleta, prostrani foaje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, te neizostavna orman soba, kao i mnoštvo terasa.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin