Britanski pevač i njegova supruga 2008. kupili su ovu impozantnu nekretninu za 27 miliona dolara.

Unajmivši arhitektu i dizajnera enterijera poznate kompanije Shelton Mindel da spoji dva sprata i transformiše ovaj prostor u jedinstveni dom, koji uključuje i dva custom made skulpturalna stepeništa, Sting i njegova supruga uspeli su u samom središtu Njujorka sa jednim od najlepših pogleda u gradu ( na Central park) da naprave prostran dom, praktično kuću od dva stana.

U ovom prostoru između ostalog nalaze se četiri spavaće sobe i terasa od 13.5 metara kvadratnih metara sa pogledom na park. Trpezarija je povezana s modernom kuhinjom kojom dominira bela boja, a u njoj se nalaze dva frižidera, četiri rerne i dve mašine za pranje sudova.

Dovoljno tehničke opreme koja će bez problema pomoći da se priredi jedna obimna večera ili koktel za porodicu i prijatelje. Na drugom spratu do koga se dolazi liftom, nalazi se glavna spavaća soba sa pogledom na Central park koji oduzima dah.

Kao dodatak svim ovim luksuznim detaljima, vlasnici stanova u zgradi Central Park West 15 imaju na raspolaganju fitnes centar sa bazenom, saunu, sobu za projekcije, privatni restoran, vinske prostorije, biblioteku, te svojevrsnu igraonicu za decu sa terasom.

Pogledajte u galeriji kako izgleda luksuzan stan slavnog muzičara i njegove supruge: 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Na 16 i 17 spratu čuvene zgrade Central Park West 15 nalazi se 1650 kvadratnih metara besprekorno osmišljenog enterijera, koji je prodat za vrtoglavih 50 miliona dolara.