Njeni životni izbori neretko su bili kontroverzni, ali kada je enterijer njenog doma u pitanju, svi moramo da se složimo da je ovo najpraktičniji i najudobniji stan poznatih koji smo do sad videli, piše Glossy.

Kada je objavljeno da Ellen Degeneris prodaje svoj glamurozni stan u Los Anđelesu, mnogi su bili oduševljeni jer je to značilo da će mediji objaviti fotografije njenog doma.

To se i dogodilo, a Ellen je stan prodala možda i brže nego što je sama očekivala.

Ona je za ovaj udoban kutak inkasirala vrtoglavih 5,85 miliona dolara, a kada pogledate njegove fotografije biće vam jasno i zbog čega.

Enterijerom dominiraju jednostavne, svedene, ali elegantne boje, preskup, klasičan nameštaj koji nikad ne izlazi iz mode, a pažljivo odabrani, sofisticirani detalji doprinose toplom osećaju udobnosti i mira.

U pitanju je stan u luksuznom naselju Beverli Vest koji se prostire na čak 386 kvadrata. On zauzima pola sprata moderne i besprekorno opremljene zgrade, a ima dve spavaće sobe i kupatila.

Ellen je, kako dodaju američki mediji, ranije posedovala ceo sprat na kom se nalazi ovaj stan, ali je jednu polovinu prodala.

izvor: Stil /  Glossy

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/