Enterijer i inspiracija: 4 blogerke u čije stanove želimo odmah da se preselimo

Foto: Instagram /viktoria.dahlberg

Ne pronalazimo samo inspiraciju sa modnih pista, fashion događaja ili sa ulica svetskih metropola. Zađemo mi u domove blogerki i toliko se oduševimo da želimo odmah da se preselimo u njihove stanove i tamo ostanemo zauvek.

Vodili smo se Instagram profilima koji su prava baza zanimljivih fotografija mode, lifestyle-a, enterijera i koje možete lako kopirati u kompletu ili bar neki deo. Posebno nas je interesovao asortiman nameštaja, kućnih detalja, kao i na koji način su devojke kombinovale boje i print.

Srećom, ove dame kupuju u pristupačnim home decor buticima. Thx, God! Jer malo smo se umorili od nemogućih i limitiranih sofa, kreveta i zavesa! 

Izbor je pao na mlade dama koje su se veoma potrudile oko izgleda svojih kuća.

Ima tu malo enterijera u boho fazonu, nekima je eklektizam u krvi, dok se ostale blogerke zaklinju u spoj vintage-a i minimalizama.

I eto, već inspiracije - baka verovatno ima sto koji možete da sredite, izvadite čuvare snova koje ste tako voleli u srednjoj školi, ofarbajte ih i gotovo! Mali, ali korisni detalji uneće velike promene, a mi imamo jednistvenu priliku da učimo od najboljih!

1. VIKTORIA DAHLBERG 

2. TESSA BARTON

A post shared by Tessa (@tezzamb) on May 4, 2017 at 12:29pm PDT

A post shared by Tessa (@tezzamb) on Apr 23, 2017 at 7:19am PDT

3. ISABELLA THORDSEN

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath) on Apr 22, 2017 at 7:51am PDT

4. HANNAH

A post shared by Hannah ☾ (@stuffhannahdoes) on Jun 4, 2017 at 9:44am PDT

A post shared by Hannah ☾ (@stuffhannahdoes) on May 25, 2017 at 8:38am PDT

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...