Birtanski dizajner Matthew Williamson čiju modu krase jake, moćne boje uplovio je nedavno u dizajnerske vode koje se tiču nameštaja i sveta dekora. Promocija je održana na petom spratu ABC Carpet & Home prodavnice gde je određeni kutak specijalno dekorisan nameštajem koji potpisuje Williamson u superkul gajbu koja je prepuna masivnih fotelja catchy dezena, modernih lampi u neon nijansi plave i zidnih instalacija koje podsećaju na čelične rešetke.   

Promociju su uveličali DJ i prijatelji dizajnera, među kojima je bila i Sienna Miller. 

Kompletnu liniju nameštaja dizajner je osmislio sa Durestom - najvećom britanskom nezavisnom kompanijom nameštaja, krajem prošle godine kada je kolekcija premijerno prikazana da bi sada bila puštena u prodaju na više od 40 lokacija. Upravo povodom toga priređena je specijalna promocija u ABC.

“Znate kako, ovo mi je jedna od omiljenih prodavnica od početka. Njihova estetika odgovara u potpunosti mom dnk. U svakom slučaju dizajn nameštaja je novo poglavlje u mom životu i ispunjenje mojih snova s obzirom da me je uvek inspirisao enterijer i svet dekora. Moda je toliko postala ciklična, ponavlja se i više mi ne pruža tu slobodu da radim sve što želim i zamislim," izjavio je Matthew. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/