Zavirite u imperisivan NOVI dom Jessice Albe

Glumica je u poslednjih par godina karijeru u svetu šou biznisa stavila na drugo mesto i posvetetila se pokretanju sopstvenog biznisa, u pitanju je The Honest Company koja na tržištu postaje sve popularnija.

Te ne sumnjamo da je lepa glumica svakako zaslužila sebe da počasti na ovakav način.

Vrednost ove velike porodične kuće iznosi 10 miliona dolara.

Prostire se na površini od  neverovatnih 2.740 metara kvadratnih, a poseduje između ostalog i sedam spavaćih soba i osam kupatila, kao i zasebnu kuću za goste koja može da primi porodicu od četiri do pet članova.

Kao i u svakoj modernoj američkoj vili, ovde se nalaze i teretana, kamin, biblioteka, ali predivni pogledi koji se protežu sa terasa na spratu.

Ispred kuće nalazi se bazen, a tu je i spa,kao i posebna kuhinja i deo za roštiljanje koji se nalazi u sklopu dvorišta i prizemlja.

Nas je ipak najviše oduševilo prostrano dvorište koje zauzima površinu od čak 7.486 metara kvadratnih, a okružuju ga visoka stabla sa gustim krošnjama.

Ono što sam stil najviše karakteriše i izdavaja u odnosu na ostale vile koje se nalaze na čuvenom Beverly Hillsu, to je takozvani hamptons style specifičan po tome što u isto vreme ostavlja osećaj pravog klasičnog doma, ali i onog koji odiše gracioznošću.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...