Njeno parče luksuza: Veličanstveni stan Meryl Streep na Menhetnu

Građena od crveno-narandžastih ciglica sa sve ljupkim detaljima poput okvira od drveta na prozorima i vratima, spolja ova stambena zgradica izgleda sasvim regularno. Ipak, izgled vara i to mnogo u ovom slučaju!

Ova "zgrada" zapravo je petospratana kuća koja datira iz 1895. godine, a njena površina pokriva prostor od 2007. kvadratnih metara.

Jedna od najveličanstvenijih prostorija u kući je kupatilo koje zauzima prostor od 137 metara kvadratnih, u kome su svi zidovi, plafon i pod mermerni. Iza tuš kabine nalazi se kada, a pored jednog od umivaonika sa ogledalom nalazi se čak i fotelja sa tabureom. Dok se na dva zida kupatila nalaze četiri velika prozora, sa roletnama naravno. Tu si i lampe u crvenoj boji, te slobodno možemo zaključiti kako je glumici kupatilo bilo jedno od najdražih prostorija u kući i mi je u potpunosti razumemo.

Pored prostrane kuhinje i dnevnog boravka, tu je su još i četiri spavaće sobe, nekoliko kupatila, posebna prostorija za pranje veša, kao i soba za goste, ali naravno i posebna prostorija za garderobu i cipele. Ne smemo izostaviti ni jedan lep “detalj”, većina centralnih prostorija poseduje kamin, a ukpno ih ima šest, sitnica zar  ne?

Na vrhu zgrade nalazi se i bašta, a tu je i prostrana terasa sa biljkama i fantastičnim pogledom na grad. 

Ogroman prostor, nekolio kupatila i spavaćih soba, mermer, mahagoni, kamini, sve to možete naći na Mehhetnu i nije ništa novo za onaj dobrostojeći sloj društva, naročito ne za holivudsku elitu.

Međutim, u ovom delu Njujorka, gde svako parče zemlje vredi basnoslovno, vrlo je teško doći do bilo kakvog ekstra prostora, kao što su na primer prostrane terase i dvorišta, pogotovo dvorišta i bašte, takav luksuz sebi zaista ne može priuštiti svako.

Holivudska diva poseduje i predivno dvorište sa bršljanom koje krasi njegove zidove i zelenilom, dok se u samom dvorištu nalazi sto za ručavanje, a prostorija iz koje ulazite u ovo zeleno parče raja je kuhinja, idealno za porodična okupljanja i intimne žurke u društvu prijatelja.

Kada je Meryl kupila kuću 2004. godine koštala je 9 miliona, dok sada vredi čitavih 28 miliona dolara.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin