Ogromnih 28 prozora krasi fantastični penthaus na Petoj aveniji koji su u avgustu 2015. godine praunuke legendarnog kreatora Gučija Gučija, sestre Alessandra i Allegra, ponudile na prodaju, piše Lisa.

Ovaj stan se prostire na skoro 900 kvadratnih metara, ima devet i po kupatila, dve kuhinje, sedam spavaćih soba... Ima lift, otvoreni kamin, dve kuhinje, devet i po kupatila, sedam spavaćih doba, a sadašnji stanar (penthaus se izdaje od 2010. godine) mora da izdvoji 60 000 dolara mesečno kako bi uživao u ovom luksuznom stanu, piše Wall Street Journal.

(OČARANI: Zavirite u impresivan pariski atelje Karla Lagerfelda)

Pokojni otac sestara, Maurizio Gucci, kupio je ovaj životni prostor koji se prostire na 50. i 51. spratu kule "Olimpik" davne 1970. godine.

(Najmračnija tajna modnog sveta: Glamur, seks, prevara i ubistvo iza Gucci tragedine)

Na spratu se, između ostalog, nalazi biblioteka, 28 prozora duž celih zidova a plafon je visok oko 10 metara. Moderno uređen sa vedrim bojama ovaj penthaus predstavlja pravi raj za život.

Maurizio je, inače, nastradao tragično - ubijen je u 46. godini, a za naručeni zločin osuđena je njegova supruga Patrizia Reggiani.

(Zavirite u neverovatno stylish dom Cindy Crawford)

izvor: Moja Lisa / Moj Stan 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Prelepi njujorški dupleks prodaje se za vrtoglavih 45 miliona dolara, ali svi se slažu da vredi toliko izdvojiti za izuzetan pogled na najlepše turističke centre Menhetna - Kip slobode, Svetski trgovinski centar i njujorški zaliv.