Jedna od najimpresivnijih i najuticajnijih osoba modne industrije, veliki Karl Lagerfeld, otvorio je vrata svog pariskog ateljea za magazin The Selby, i obezbedio nam mali uvid u prostor gde kreativni sokovi teku u potocima.

Čovek kojem je penzija nepoznat pojam i genijalac koji, osim svojim modnim stvaralaštvom, intrigira i brojim izjavama, zabavljajući i inspirišući generacije i generacije, nedavno je otvorio svoj atelje Toddu Selbyju.

Glavni i odgovorni za stotine napravljenih fotografija prostora kreativaca, dizajnera i umetnika ovoga puta je ušao u prostorije od poda do plafona pune knjiga, literature i ponekog komada fotografske opreme.

Uvek doteran i u svom prepoznatljivom stilu, veliki Kaiser Karl je  pozirao fotografu The Selbyja, dajući uvid u elegantni delić svoje svakodnevice i mesto gde su nastale neke od istorijskih kreacija.

Minimalistički uređen prostor u kojem prevladava bela boja s ponekim metalnim detaljem koji se nazire ispod polica i polica knjiga, podjednako impresivan kao sam dizajner.

foto: Instagram.com/theselby

izvor: Fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija