Ako ste prava fashion devojka, onda ste sigurno razmišljali o kućnom dekoru koji će se u potpunosti slagati sa vašim garderoberom, ali i izraziti vaš stil....

(Kako da vaša soba izgleda fashion na Instagramu)

Najbolji način da to uradite je da obratite na pažnju na detalje koji mogu u potpunosti transformisati vaš dom, i pretvoriti ga u pravo modno carstvo!

Od dizajnerskih skica, do inspirativnih filmskih fotografija i modnih editorijala, predstavljamo vam najzanimljivije ideje koje će vas oduševiti:

Dizajnerske skice

Sigurni smo da ste u pretrazi Instagrama naišli na orginalne skice Pierra Balmaina. On je koristio isključivo olovku za svoje modne crteže, na kojima su oslikane devojke u različitim pozama, sa fascinantim kreacijama. Pierrov neobičan stil crtanja će sasvim sigurno oplemeniti vaš prostor, tako da ćete imati osećaj kao da se nalazite u eksluzivnom ateljeu modnog dizajnera. 

Foto: Instagram / classicglamorousstyle

Filmske fotografije

Ako se vratimo nazad u prošlost, u 1950. godine dvadesetog veka i pomislimo na najveće ikone svetske kinematografije, sigurni smo da će vam kroz misli proći Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Bridgite Bardotte... To su nezaboravne dame koje se dana smatraju najvećim ikonama stila, zbog čega im se dive ljudi širom sveta. Njihove poznate fotografije iz velikih filmskih ostvarenja u kojim su odevene u najluksuznije kreacije su veoma dostupne, te ih možete lako i jednostavno pronaći i tako ukrasiti svoj dom.

Foto: Instagram / martinavega1

Vintidž posteri

Pop art posteri inspirisani vintidž modom predstavljaju odličan modni detalj, jer prostoru dašak stila i glamura. Ovo je odlična opcija za dekorisanje jednostavnog i minimalističkog prostora, kome treba malo boje iupečatljivih likova.

Foto: Instagram / faithinvintage

Modne ilustracije

Ovi stajliš ilustracije se mahom koriste za popunjavanje prostora, a ističu bezvremenu modu i pravi stil, nalik Coco Chanel. One su u isto vreme veoma trendy i prefinjene. Savetujemo da odaberete najlepše modne ilustracije, uramite ih u najjednostavniji crni ram i postavite na beli zid. Iznenadićete se rezultatima!

Foto: Instagram / dolls_down_under

Orginalne slike

Da li postoji lepši spoj od elegantnih pokreta baletskog igrača i fantastičnih poteza četkicom na slikarskom platnu? Sigurni smo da ne. Slike na kojima su prikazani baletski igrači na sceni, oslikani pomoću različitih umetničkih tehnika će vas vratiti u prošlost, a vašem domu pružiti pravu eleganciju i sofisticiranost. 

Foto: Instagram / carolinaf1610

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija