Raj za oči: 18 najlepših hotelskih bazena na svetu

Foto: Instagram / takemeaway_kate

Zavirite u najluksuznije hotele i posebnu pažnju obratite na bazene koji oduševljavaju velelepnim dizajnom, glamuroznim detaljima, kao i samom lokacijom sa kojih se pruža najbolji pogled!

Odmor se ne može smatratrati pravim odmorom, sve dok se ne opustimo kraj velikog bazena, sa koktelom u ruci...

To znaju i najveći lanci ugostiteljskih hotela te su, pored uređenja enterijera, svu pažnju usmerili ka velikim baštama i vrtovima u koje se nalaze najlaksuzniji bazeni, stvoreni za odmor i celodnevno opuštanje kraj vode.

Zato smo rešili da vam predstavimo najlepše bazene na svetu.... 

Raleigh Hotel

Ovaj zadivljujući hotelski kompleks se nalazi u Majamiju, a zahvaljujuči impozantnom obliku i formi, oduševljava svojom lepotom. Velikoj popularnosti je doprinula i titula najlepšeg bazena u Americi, koju je dodelio Life Magazine, 1947. godine. 

foto: Promo

Hotel Bellevue San Lorenzo

Slobodno možemo da kažemo da jednostavanost i minimalizam koji je zastupljen u dizajnu bazena u hotelu Bellevue San Lorenzo nas neodoljivo podseča na italijanski stil i perefekcionizam. To objašnjava i samu lokaciju, jer je ovaj bazen smešten u blizini jezera Garda, sa koga se pruža savršen pogled na najveće italijansko jezero.

foto: Promo

St. Regis Lhasa

U skladu sa tibetanskom kulturom, sledeći bazen koji se nalazi u mesto Lhasa, predstavlja čistu egzotiku. Posebno su interesantne hiljadu zlatnih keramickih plocica, zbog čega on dokazuje da zatvoreni bazen može biti jednako dobar kao spoljašnji.

foto: Promo

Zemi Beach House

Ovaj divan hotel smešten na Angvili, ostrvu koje se nalazi u Malim Antilima na Karibima, tačnije selu Shoal Bay, predstavlja savršeno mesto za odmor koje u potpunosti može da zameni more. Unutrašnji prozor koji je postavljen unutar okena, pruža neverovatan osećaj. 

foto: Promo

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 4 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...