Smešten u savršenom delu donjeg Menhetna, četvrti poznatoj pod nazivom Greenwich Village, dom Jessice Chaistain predstavlja savršen prostor za bežanje od užurbane gradske vreve, po kojoj je prepoznatljiv Njujork.

(Kuća u koju smo se zaljubili: Zavirite u luksuzni dom Cate Blanchett)

Kuća koja se prostire 120 kvadratnih metara je ovih dana u samom fokusu interesovanja, jer ovaj prijatno uređen prostor koji se može pohvaliti visoko kvalitetnim materijalima izrade je stavljen na prodaju. To nam je omogućilo da zavirimo u njen intiman, veoma elegantan prostor. 

Otkrivamo vam najlepše delove luksuznog doma Jessice Chastain...

Spavaća soba

Pozicionirana na sunčanoj strani, ova prijatna soba predstavlja savršeno mesto za opuštanJe i odmor nakon napornog dana.

Foto: Street Easy

Prizemlje

Prostrana unutrašnjost prizemlja gostima omogućava nesmetano kretanje kroz dom, koji povezuje dnevnu sobu, trpezariju i gornji sprat. 

Foto: Street Easy

Glavno kupatilo 

Sa velikom kadom i prelepim toaletnim stolom za sređivanje, ovo predivno kupatilo je u stanju da pruži potpuni užitak.

Foto: Street Easy

Glavna spavaća soba

Sa skupocenim prozorima i visokim plafonima, glavna spavaća soba je svetla i prozračna, te predstavlja savršen prostor za odmor i miran san. 

Foto: Street Easy

Dnevna soba

Sofisticirana, elegantna i veoma prijatna. Dnevna soba poseduje prelepu i udobnu garnituru za sedenje, odlično zidno osvetljenje i kamin koji stvara toplu atmosferu.

Foto: Street Easy

Kuhinja

Prelepa kuhinja je izrađena od punog drveta, i predstavlja pravi miks modernističkog i klasičnog stila. Odlično iskoriščen prostor pruža funkcionalnost, tako da priprema hrane predstavlja pravo uživanje. 

Foto: Street Easy

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija