Mnogi dizajneri i ljubitelji uređenja svakodnevno posvećuju svoju ljubav i pažnju prema enterijerima, što se može videti na njihovim Instagram profilima. Različite ideje, tehnike i stilovi će zadovoljiti svačiji ukus, ali i budžet.

(Insta_dizajn: 5 profila koje treba da pratite na Instagramu ako ste zaljubljenik u enterijer)

Baš zbog toga, rešili smo da vam predstavimo neverovatne Instagram profile koji predstavljaju pravi izvor ideja, koje će vam sigurno poslužiti u uređenju vašeg doma. 

Dakle, bacite se na razgledanje i odaberite najinspirativniji sa naše liste!

@greyandscout

Lizin profil krase fotografije njenog prelepog doma koji je besprekorno uređen u beloj, sivoj i crnoj boji u kombinaciji sa prirodnom bojom drveta. Na njenom profilu takođe možete pronaći dosta saveta za stilizovanje prostora, kupovinu i DIY tehnike, koje možete iskoristiti za uređenje prostora. 

@homepolish

Ovaj profil je pravo otkriće. Talentovan dizajner enterijera pretvara domove širom Amerike uz pomoć ograničenog budžeta. Šta više možete poželeti?

@cococozy

Dizajn i bloger Johanthan Adlerov ima svoju kolekciju tekstila, što može videti na njegovom divnom, inspirativnom profilu. 

@justinablakeney

Justina je pravi master u bojama i desenima, a pored toga veliki je ljubitelj biljaka. Njen dizajn inspirisan boho stilom će osvežiti i ukrasiti svaki prostor. 

@witanddelight_

Kateino oko za dizajn i talenat za kombinovanje različitih struktura nameštaja je ono po čemu je njen rad prepoznatljiv. 

@amberinteriors

Ovaj pretalentovan dizajner enterijera ima retku sposobost da stvori svetao, prozračan i minimalistički prostor, koji je pri tome veoma udoban. Na ovom profilu ćete videti besprekornu upotrebu desena i tekstila koja će vas oduševiti!

@em_henderson

Ova lista nikako ne bi bila kompletna, a da ne pomenemo kraljicu vinjeta. Jednostavno Henderson inspirativan profil ne ostavlja nikoga ravnodušnim, bez obzira na stil dekorisanja. Baš kao na njenom blogu, i na Em Henderson Instagramu ćete sigurno pronaći nešto za sebe! 

@jennykomenda

Jenny se ne plaši desena i boja i mi je zbog toga obožavamo! Ona sarađuje sa Domino magazinom, tako da očekujte profesionalan pristup pri dekorisanju i uređenju enterijera.

@hunted_interior

Ovaj profil je odličan za osobe koje imaju ograničen budžet, jer Kristin Instagram je prepun odličnih saveta za dizajn i DIY tehnike. 

@mr_jason_grant

Želite da u svoj dom donesete dozu chica i ležernog stila? Ovaj dizajn enterijera stvara kežual, udoban prostor koji predstavlja njegov opušten australijski način života.

@simplygrove

Da li volite čvrste strukture, neutralne boje i skandinavski dizajn? Onda se bacite na profil Simply Grove, na kome vam talentovan dizajner enterijera Kirstin Grove omogućava da vidite kako nastaje jedan projekat, dok deli korisne savete vezane za dekorisanje i organizaciju prostora.

@sfgirlbybay

Nikada nam nije dosta Victorijinog boho stila. Njen profil je zaista zrak kalifornijskog sunca, koji unosi vedrinu u svaki dom!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija