U kasnim dvadesetima, nakon što većina nas prođe onu tipičnu ravnodušnost prema lepo uređenim enterijerima jer je jedino u tim godinama bitno ludovati i biti slobodan, počnemo da maštamo o vlastitom kutku koji bismo stilizovali prema sopstvenom ukusu.

U tom savršenom prostoru sve bi stajalo na mestu kog bismo sami odredili... Prostor koji napokon reflektuje našu ličnost, u kojem bismo s uživanjem organizovali druženja s prijateljima..

I iako ne volimo kojekake liste koje nameću pravila i sugerišu stvari koje apsolutno moramo imati, biti ili napraviti da bismo zadovoljili kriterijume nekog imaginarnog suda, popis koji je složila Lauren Conrad učinio nam se šarmantnim te smo ga odlučili iskoristiti kao podsetnik i vodič pri sledećem naletu redizajniranja našeg enterijera. 

Set od 12 čaša za vino 

Krajnje je vreme da počnete da pijete iz prikladnih čaša, a prvi korak su one za vino. Najbolje od svega je što vam za lep set ne treba puno para. 

Radni prostor

Bilo da radite od kuće, učite ili sređujete finansije, adekvatan radni prostor će vas učiniti produktivnijim. Lepo stilizovann, elegantan, prostoran i fin, još više. Ako i nemate previše prostora u stanu, dovoljan će biti radni sto u osvetljenom kutku vaše spavaće sobe.

Set tanjira 

Sa šarmantnim setom tanjira spremno ćete dočekati baš sve goste.

Dobar tepih

Investirate li u kvalitetan i efektan tepih, bićete nam zahvalni godinama, a uz to ćete u svom domu stvoriti udoban, topao i ugodan kutak iz kog nećete hteti izaći.

Lepi ofingeri

Sećate se onih svojih rasparenih ofingera koji su od vašeg ormara stvorili jedan veliki cirkus? Vreme je da se počastite setom ofingera baš po vašem ukusu. Drveni, crni, beli, plišani, svejedno. Bitno je jedino da su svi iste vrste kako bi prostor izgledao uredno.

Unikatan vintage komad

Možda nije najnužnija stvar na listi, ali statement komad nameštaja koji ste pronašli na nekom bazaru vintage stavri ili sajmu antikviteta pravi je ulov koji će vašu prostoriju učiniti vrlo stylish. Naši predlozi su stara drvena škrinja umesto stolica u dnevnoj sobi, vintage kožni naslonjač, podna lampa, cool sto za TV...

Boca šampanjca

...jer ponekad treba i slaviti!

Biljka

Kaktusi ili neko ukrasno cveće mogu da osveže bilo koji kutak, te obavezno nabavite svoju biljku i tetošite je do mile volje.

Ukrasne knjige

Knjige koje vas na prvi pogled privuku svojim koricama i bazirane su na lepim fotografijama neka posluže kao chic sto kraj kreveta ili kao ukras u dnevnoj sobi, a primerke svetske i domaće književnosti ostavite za policu s knjigama.

Mirisne sveće

Ženski stan bez mirisnih sveća je kao pizza bez sira. Prolazna, no krajnje nepotpuna.

Daska za sir 

Jer uz ono vino savršeno će ići fini sir iseckan na drvenom pladnju.

Maleni set s alatima

Mogao bi vam zatrebati pri vešanju slika na zid, za sitne popravke na nameštaju...

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija