Domovi holivudskih zvezda i raznih celebrityja materijal su koji nas često inspiriše, ponekad zadivljuje i puni naše Pinterest mape kojima u opisu stoji dizajn enterijera.

Naime, lako se dogodi da te iste enterijere zaboravimo brže nego što provučemo karticu na kasi u omiljenoj high street radnji, ali onaj koji je glumica Cate Blanchett do nedavno nazivala svojim neće tako lako pobeći iz naših misli.

Iako je poznata australijska glumica svoje imanje koje deli sa suprugom Andrewom Uptonom stavila u prodaju za 14.75 milijuna dolara i prodala ga nakon samo tri nedelje, nismo odoleti a da u prelepu kuću ne zavirimo i saznamo Catein ukus kad je reč o enterijerima.

Poznato pod imenom Bulwarra, imanje je smešteno u istorijskom predgrađu Sidneja, Hunters Hillu. Ima direktan izlaz na reku i prekrasan zaliv samo su maleni komad atraktivnosti ovog poseda.

Kamena kuća sagrađena je 1877. godine, a obnovljena 2007. pod palicom arhitekata Nadine Alwill i Stephena Lesiuka. Kuća od pet spavaćih soba, biblioteke i kuhinje u kojima dominiraju moderni elementi i dekoracije, te impozantnog eksterijera u kojem se izdvajaju teniski teren, bazen s pogledom, spa deo i trpezarija, posed odaje utisak luksuza i elegancije svojstvenih prekrasnoj Cate.

Prirodni materijali i drvo u kombinaciji s crno-belim elementima ono su što krasi sve prostorije u kući, dok stakleni zid na ulazu celoj priči daje urbani momenat.

izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Imate priliku da zavirite u impresivni australijski dom glumice Cate Blanchett...