Nakon što je raskošna vila u španskom stilu koja se nalazi u Los Anđelesu i koja je bila prvo imanje u vlasništvu legendarne MM stavljena na prodaju, još jedan dom kultne filmske dive je dospeo na tržište nekretnina.

Naime, Marilyn Monroe koja se vezuje za najglamurozniji period Holivuda je posedovala pored letnjikovca i luksuzan stan u njujorškoj ulici 127 East 78th Street ulici. Tako je svo vreme koje nije provodila na Zapadnoj obali, radeći u Njujorku (ne smemo da zaboravimo da je bila ipak udata za Jenkija), Marilyn praktikovala da provodi u ovoj njujorškoj idili koja očarava na prvi pogled jer nudi neverovatan spoljni prostor koji podseća na malu botaničku baštu.

Kako prenosi Daily Mail, ovaj ogroman stan od 4-5 spavaćih soba i 2 kupatila je sada dostupan za iznajmljivanje za 27 500 dolara za mesec.   

"Iako je ovaj stan i nakon Marilyn imao druge stanare, veliki deo onog nameštaja koji je posedovala MM je zadržan i očuvan. Ovaj četvorosoban stan koji obiluje drvenim nameštajem i terasom u evropskom stilu kao i luksuznom kuhinjom poseduje najmoderniji bezbednosni sistem , centralno grejanje i jacuzzi. Pored Marilyn ovaj stan je imao još nekoliko slavnih stanara poput Miltona Greena, Bette Davis i Irvinga Berlina." 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija