Gwyneth Paltrow: Zavirite u glumičin luksuzan butik Goop shop!

Foto: Tony Soluri for Goop

Dizajnerka enterijera Kara Mann otkriva kako je uredila maloprodajni prostor Gwyneth Paltrow, bazirajući se na eleganciji i pristupačnosti. Elle Decor deli sa vama ekskluzivan izgled unutrašnjosti ovog prostora.

Lifestyle sajt glumice Gwyneth Paltrow, pod nazivom Goop, teži da prezentuje čitaocima najbolje od svega, od hrane preko šopinga za enterijer. Sada je sve to dostupno i uživo u Čikagu, gde će ljubitelji sajta moći i lično da kupuju predmete koji se nalaze u ponudi na sajtu.

Ova radnja je otvorena za javnost od aprila do maja, gde će, svi koji se nađu u američkom gradu moći da potraže odabrane Goop komade od brendova kao što su Taylor Home, 3.1 Philip Lim, Stella McCartney.

Ovaj shop je i sam po sebi tolko stylish, da su ukrasi čak i po zidovima. Ono što oslikava ovaj prostor je posvećenost dobrom životu i življenju istog na najbolji mogući način.

Čitava poenta Goop shopa je dom i kvalitet života pa je sasvim normalno što se ta ista poruka oslikava u dizajnu prostora.

Idejna namera u dizajnu ovog prostora bila je da se kupci osećaju kao da su svratili u šik i trendi apartman svojih prijatelja. Sama arhitektura mu je mekana i elegantna, sa zemljanim i avanardnim nameštajem, ublaženim mekanim bojama otmene sive i bledoružičaste boje, po ukusu Gwyneth.  

Fanovi van Čikaga će takođe imati priliku šopinguju Goop proizvode na još jednom sajtu - 1stdibs.com. Nastavite da uživate u pregledu ovog fascinantnog prostora i zavirite u neke od komada koje nudi neodoljiva Gwyneth.

Tekst: Tijana Jakovljević


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...