Da ima neverovatan ukus ne samo za modu, već i za enterijer, dokazala je upravo ovim stančićem u kojem dominiraju jarke boje, printovi i statement detalji.

Ferragni koja uređuje jedan od najpopularnijih blogova na svetu The Blonde Salad, redovno vodi računa o 3 miliona vernih pratilaca na Instagramu, dizajnira sopstvenu liniju cipela i snima pregršt reklama, editorijala i naslovnica. Pa kada je stigla da uredi svoj stajliš dom!?  

(Look dana: Chiara Ferragni u chic bundici Roberta Cavallija)

U tom su joj pomogli dečko Andrew Arthur, inače fotograf i kreativni tim biroa Consort Design (koju je osnovao poznati dizajner i kreativni direktor Mat Sanders).

"Ponekad, koliko god da imate ukusa i osećaja za detalj, potreban vam je neko od profesionalaca da vas vodi kroz casrtvo kućnih aksesoara, mebla, tapeta, rasvete, draperije inače ćete se pogubiti."

(Pogledajte 7 najuticajnijih blogera današnjice)

U blogerkinom domu svaki santimetar je iskorišćen maksimalno. Eklektika dominira i najviše se ogleda u detaljima i fuziji boja, tekstura i printa. Jedini kutak koji je svedeniji, i nekako izolovan, monohromatski je spavaća soba u kojoj preovladava nude paleta i beličaste nijanse, kao i krzno.

Ostatak je fun, fun, fun :)

Ona je najuticajnija blogerka na svetu i It cura Italije čije stilske bravure su inspiracija mnogim devojkama širom sveta. Za vreme nedavno završenog FW izdanja, Chiara je ugostila novinare magazina Domaine, otvorivši im vrata svog stajliš doma u Los Anđelesu u kom živi već neko vreme.