Smeštena samo 30 minuta od otmenog Kana, prekrasna vila nalazi se u području koje krasi bogata istorija. U mesto u koje su mnoga slavna lica odlazila u izolaciju, prepoznavši u njemu oazu bega od svakodnevice. Nudeći panoramski pogled, kamena vila koja je podeljena u dve odvojene zgrade, izgrađena je na prestižnom imanju koja inače datira stotinama godina unazad.

Skrivena u zelenilo, vila je obnovljena s velikom pažnjom i ljubavju, a s obzirom na blizinu Kana, i više je nego odličan izbor za jednu veliku filmsku glumicu kao što je to bila i sama Brigitte Bardot.

Zdanje se prostire na 450 kvadratnih metara, a broji čak 14 soba. Uz vilu dolaze i dve manje kuće od kojih svaka ima svoj bazen, letnju kuhinju i prekrasni manji vrt.

Zbog velikog vinograda, impresivnog maslenika, veličanstvenog vrta s panoramskim pogledom te prostranog garažnog prostora, ovu vilu agenti često opisuju kao raj za pronicljive moderne kupce. A kao da sve pre pomenuto nije dovoljno, tu je još i džakuzi sa 16 mesta koji će doći kao idealno oaza za opuštanje uz čašu šampanjca s prijateljima, te ribnjak u kojem možete uživati u letnjim mesecima.

Impresivno, priznajemo.

izvor: buro247.hr