Ukoliko vam je negde u šteku 8 miliona dolara, a veliki ste fan legendarnog filma Breakfast at Tiffany's, mislimo da je ovo savršen trenutak da prigrlite život vaše omiljene filmske junakinje.

Jer, šik stančić na Upper East Side adresi u Njujorku, u kom je luckasta i ljupka Holly Golightly pravila raksalašne žurke, pevala na tremu Moon River i započela vezu sa piscem u usponu, je na prodaji.  

Naravno da je kompletan enterijer promenjem, ali nije teško da zamislite kako poput Holly uživate u ovom apartmanu (350 kvadrata) visokih plafona koji obuhvata 4 spavaće sobe, kamin i svetlarnik.

Luksuzni apartman je još pre 3 godine bio na prodaji i to za 6 miliona dolara. Od tada je rekonstruisan u moderan, porodični dom na dva novoa u kom dominira nameštaj od najkvalitetnijeg drveta, kao i vedre, svetle boje dekorativnih detalja, a nalazi se na najboljoj mogućoj adresi na njujorškoj Upper East Side zoni.

Chic stančić u kom je živela glavna junakinja filmskog klasika Breakfast at Tiffany's prodaje se, što znači da smo dobili eksluzivnu priliku da zavirimo u njegove odaje...