Jedna od najomiljenijih televizijskih glumica na svetu, zvezda hit serije Sex and the City je zajedno sa suprugom, glumcem Matthew Broderickom odlučila da proda svoj stylish stan za 22 miliona američkih dolara. To nam je dalo priliku da zavirimo u dom žene koja je dokazala da i van TV platna ima fantastičan osećaj za stil, i to stil u svim sferama dizajna, od mode, preko enterijera, do aksesoara!

SJP je svoj prelepi dom, koji se nalazi na jednoj od najboljih njujorških adresa (20 Eeast 10th Street), uredila kao idiličnu oazu koja se prostire na 630 kvadratnih metara. Ovaj čarobni apartman sa dosta dnevne svetlosti obuhvata privatnu baštu sa balkonom a la Juliet, dve krovne terase, dnevni boravak sa bibliotekom, ogromnu spavaću zonu sa terasom i još dosta kutaka u kojima je enterijer položio sve moguće ispite!

Naravno, kakav bi ovo bio apartman da ne obuhvata garderober u stilu (pa, dobro 3x veći od Carrienog) koji nam je pomogao da naslutimo koje sve to krpice Parkerova poseduje.

Inače, Sarah i Matthew su ovaj luksuzni apartman kupili pre 3 godine za 19 miliona dolara, i nekoliko puta su u medijima izjavili kako su pronašli savršen kutak za svoju porodicu pa je ova odluka o prodaji više nego neočekivana.

Pogledajte fotografije stylish apartmana u galeriji.

Pa... malo je reći da nismo odavno videli stan koji je u svetu dekora položio sve ispite!