OVAN

Primećujete promene u komunikaciji sa saradnicima. Moguće je da na vašem radnom mestu vlada tenzija. Ušli ste u fazu monotonije i potrebne su vam promene kako bi bili zadovoljni u ljubavi. Posavetujte se sa lekarom oko zdravlja.

BIK

Pred vama je dan u kojem ćete imati ponude koje mogu da vam budu zanimljive na polju posla. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas faza u kojoj ćete veoma lako doći do nove prilike za ljubavnu vezu. Problemi sa reumom.

BLIZANCI

Prilično ste zabrinuti za svoju poslovnu situaciju. Deluje vam da na svakom ćošku imate neke kočnice. Uživajte u novim dešavanjima sa voljenom osobom. Pred vama je dan u kojem ćete biti srećni u ljubavi. Zdravlje je solidno.

RAK

Moguće je da se na vašem polju posla situacija odvija sporije nego što ste očekivali i da vam to ni malo ne odgovara. Voljena osoba ne pokazuje dovoljno nežnosti u odnosu sa vama. Mogući problemi sa varenjem.

LAV

Potrudite se da budete strpljivi kada je u pitanju vaše polje posla. Potrebno je vreme da neke stvari rešite.n Promenite svoj pristup u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada da bi je osvojili. Moguće su alergije.

DEVICA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas povoljna faza za promene koje će se povoljno odraziti po vas. Moguće je da ćete imati neke komplikacije u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Povedite računa o zdravlju.

VAGA

Poradite više na svojoj koncentraciji kako bi na poslovnom polju izbegli stvaranje većih problema. Pred vama je mogućnost da se upoznate sa osobom koja će pokazati da ima iskrena osećanja. Moguća je migrena.

ŠKORPIJA

Nemojte da ulazite u rizike na polju posla i finansija danas. Potrudite se da sada ne ulazite u nove projekte. Osećate se nekako nemoćno da promenite okolnosti u kojima se nalazite u vašoj emotivnoj vezi. Zdravlje je dobro.

STRELAC

Moguće je da ćete danas imati komplikacije kada je u pitanju vaše poslovno polje. Vaša samoća vam ne prija i spremni ste da se okrenete novim poznanstvima. Želite promene na polju ljubavi. Mogući su problemi sa kožom.

JARAC

Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na polju posla danas. pred vama je sasvim pozitivna poslovna situacija. Veoma ste zaljubljeni u osobu sa kojom imate vezu. Vežbajte kod kuće i čuvajte zdravlje.

VODOLIJA

Očekuje vas jako dobra poslovna koju ćete iskoristiti da napredujete u budućnosti. Dvoumite se i niste sigurni kako da se postavite u odnosu sa voljenom osobom koja vam deluje hladno. Na polju zdravlja bez promena.

RIBE

Današnji dan vam nije preterano povoljan za polje posla. Možete da očekujete neke komplikacije. Moguće je da ćete se veoma lako upustiti u flert sa osobom do koje vam je stalo. Povećajte unos vitamina.

Izvor: Stil.rs