OVAN 

POSAO

Trenutno se nalazite na velikoj prekretnici. Potrebno je da donesete važne odluke, ali ni jedno rešenje nije vam po volji. Nudi vam se partnerstvo koje nema obećavajuće karakteristike, ali vama je to neodoljivo privlačno. Osim toga, moguća su previranja u vašem radnom okruženju, izlazite na čelnu poziciju koja vam ne prija.

LjUBAV

Romantično raspoloženje se uzdiže. Voljena osoba očekuje da joj posvetite pažnju i poklonite svoje slobodno vreme. Da biste ispunili svoju ulogu u potpunosti, neophodno je da izađete iz kuće na nekoliko dana. Povoljan je period za kratkotrajno putovanje i odmor.

ZDRAVLjE

Problemi s vidom.

BIK 

POSAO

Tokom ovog perioda mogli biste da potpišete neki ugovor ili da postignete čvrst dogovor o novoj poslovnoj saradnji. Ako budete u toj poziciji, povedite računa, osoba koja predstavlja autoritet ili poslodavca može prevideti neke detalje pa ih kasnije preskočiti i u realizaciji čitavog projekta. Budite oprezni s papirima i dokumentima.

LjUBAV

Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne, ovih dana vam se udvaraju osobe koje vam nekako ne priliče. Da li se radi o razlici u godinama ili bračnom statusu, postoji velika prepreka preko koje ne prelazite. Ukoliko biste prihvatili udvaranje računajte na to da romansa neće zaživeti.

ZDRAVLjE

Kontrolišite krvni pritisak.

BLIZANCI

POSAO

Krenule su značajne promene koje se tiču vašeg poslovanja. Pre nego što se to realizuje do kraja, neophodno je da savladate neke nove veštine. Taj uslov koji vam je predočen budi u vama uznemirenost i pojačava nervozu koju teško kontrolišete. Pre nego što donesete ishitrene odluke, dobro razmislite šta gubite ukoliko se pobunite.

LjUBAV

Podrška voljene osobe vam je od neprocenjive važnosti, naročito ovih dana kada ste u poziciji da donesete odluku koja ima možda i životnu važnost. Ne zaboravite da niste centar sveta. Energija vašeg partnera je u padu, uskoro ćete i vi njemu biti važan oslonac.

ZDRAVLjE

Čuvajte se povreda. 

RAK 

POSAO

Mešate posao i privatan život pa vam to, ovih dana, može dodatno otežati situaciju koja je, ionako, već neko vreme napeta. Postoji i dobra strana ovih planetarnih aspekata, a to je veliki potencijal koji ćete iskoristiti ukoliko prionete na posao i sve usputne provokacije prećutite. Zaštitu dobijate od starijeg muškarca ili osobe s kojom ste davno sarađivali.

LjUBAV

Nestabilno raspoloženje emitujete na partnera. Pritisak pod kojim se nalazite nije uzrokovan njegovim ponašanjem, pa zbog toga budite obazrivi da ne napravite štetu koju biste kasnije teško popravili. Sredina nedelje može biti izuzetno napeta, izbegnite ozbiljne razgovore i svađu.

ZDRAVLjE

Problemi s kožom. 

LAV

POSAO

Dobro se osećate pa s tom vibracijom privlačite ljude sličnog profila. Priliv energije inicira rađanje novih ideja ili pokretanje projekata u kojima biste igrali važnu ulogu. Podrška pretpostavljenih lica obećava pozitivan ishod svega što ovih dana započnete. Ipak, važno je i da ostanete s obe noge na zemlji kako vas nalet optimizma ne bi preterano poneo.

LjUBAV

Potreban vam je mali predah koji biste proveli u društvu voLjene osobe ili porodice. Čini vam se da od partnera ne dobijate neophodnu podršku. Ako svoju preosetljivost svedete na minimum, shvatićete da niste sami i da je ono što dobijate od voljenih sasvim dovoljno za vaše trenutne potrebe.

ZDRAVLjE

Čuvajte se infekcija.

DEVICA 

POSAO

Sve što radite ovih dana postaje preterano zamorno. S svih strana ste pritisnuti, niste sigurni koji je to pravi trenutak kada je u redu da se zaustavite, podvučete crtu i saopštite svima da je dosta. Uz sve ovo osećate se izdano jer izostaje i podrška na koju ste računali. Budite strpljivi i iznad svega pažljivi, kako biste što bezbolnije prošli ovaj period.

LjUBAV

Možda vam i nije sve potaman ali vi kao da niste spremni da bilo šta preduzmete i svoj ljubavni život postavite onako kako vama najviše odgovara. Ne gubite strpljenje, jer, svesni ste da je sve prolazno, pa i ova životna faza. Sve će se srediti kada voljena osoba bude inicirala ozbiljan razgovor.

ZDRAVLjE

Vrtoglavica.

VAGA

POSAO

Ovo je segment vašeg života koji, ovih dana, ne cveta. To ne iznenađuje budući da se već neko vreme "gomila" teška energija i vi to osećate. Kraj nedelje donosi ozbiljan stres, a ukoliko ne budete pažljivi moguće su ozbiljnije komplikacije. Ovaj aspekt, takođe, može ukazati i na odluke kojima ćete utabati novu poslovnu stazu u budućnosti.

LjUBAV

Dugo odlažete rešavanje nekih problema pa vas nakupljeno nezadovoljstvo ozbiljno muči. Bez obzira na to šta biste mogli da pokušate, odgovor voljene osobe izostaje. Oni koji su slobodni, u ovom periodu, treba da zadrže taj status, u protivnom svako otpočinjanje ljubavne veze nije povoljno.

ZDRAVLjE

Problemi s stomakom.

ŠKORPIJA 

POSAO

Nikako da stigne neko rešenje od koga vam mnogo toga zavisi. Neki ljudi su vam, verovatno, podgrevali lažnu nadu. Naoružajte se strpljenjem i nekako izdržite ovaj period jer uskoro stižu promene a s tim i rešenje situacije koja vas već neko vreme muči. Ne zamarajte se dilemom šta će biti dalje jer razrešenje svega vi sada ne vidite.

LjUBAV

Ni ovde vam ne cvetaju ruže jer u odnosu s voljenom osobom već neko vreme egzistira pritajeno zahlađenje. Nemate vremena da se posvetite tom problemu, čini vam se da imate preča posla. Planetarni raspored na nebu ukazuje na potencijalnu eskalaciju loših odnosa.

ZDRAVLjE

Bolovi u sinusima.

STRELAC 

POSAO

Dobro se osećate, raspoloženje raste. Trošite novac na sitna zadovoljstva iako bi bilo mudrije da to odložite, bar do kraja nedelje kada će se situacija bitno promeniti. Ukoliko ste često na točkovima, budite oprezni, naročito za vikend. Postoji opasnost i od fizičkih povreda pa u tom smislu budite pažljivi kako na ulici tako i na poslu.

LjUBAV

Neobično vas privlači osoba s kojom se srećete u radnom okružeNju. Ukoliko ovih dana odlučite da se odvažite na tajni susret, budite spremni na neprijatna iznenađenja. Dakle, čuvajte se skandala jer koliko god budete obazrivi, vaša tajna može biti otkrivena na šokantan način.

ZDRAVLjE

Alergije.

JARAC 

POSAO

Muči vas veliko razočaranje. Shvatate da ste izloženi okrutnoj manipulaciji, naročito od strane saradnika kojima ste verovali. Bezrazložno paničite, zaštićeni ste od strane osoba koje se nalaze na samom vrhu. Ostale teškoće shvatite kao lekciju kojom učite kako da odvojite bitno od nebitnog i složite sopstvene prioritete koji su jedino važni.

LjUBAV

Danima uživate u planiranju budućnosti, ali, čini se da zaboravljate da su planovi takve vrste nerealni sve dok u tome ne učestvuje i druga strana. Kako nedelja odmiče tenzija između vašeg partnera i vas raste. Izbegavajte diskusije jer mogu pasti teške reči s obe strane.

ZDRAVLjE

Bolovi u leđima.

VODOLIJA 

POSAO

Povoljan period za pronalaženje posla. Planetarni aspekti obećavaju dobar ishod ukoliko sredinom nedelje napravite iskorak iz dosadašnje rutine. To može biti pohađanje nekog kursa ili pokretanje projekta. Ipak, bilo bi dobro da budete i oprezni, naročito ukoliko baratate dokumentima i papirima. Moguće su greške i previdi.

LjUBAV

Šta god uradili i kako god se postavili, ovih dana, vi ste sumljivo lice. U svetlu toga, radi preventive, osigurajte sva polja gde ste nešto prikrili jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se poveravate, jedan od prijatelja može vas, bez loše namere, izdati.

ZDRAVLjE

Nesanica.

RIBE 

POSAO

Mnogo toga ste započeli, na više strana manji projekti koji vam se, svaki za sebe, mnogo dopadaju. Sva je prilika da ste rasplinuli svoju kreativnu energiju pa vam je neophodan ozbiljan predah. Ne posustajte, sve što ste do sada uradili, u narednom periodu će se berićetno isplatiti. U svakom poslu postoje faze uspona i padova, pa tako i kod vas. Za vas važi izreka: "Strpljen spasen".

LjUBAV

Imate osećaj da ne uspevate da doprete do voljene osobe. Bez obzira na to da li ste u vezi ili niste, ovih dana kao da vam je to polje uspavano. Ukoliko vam se čini da je ovo zatišje pred buru, u pravu ste. Najbolji savet za vas je da prištedite energiju i sačekate povoljne dane.

ZDRAVLjE

Čuvajte se prehlade.

Izvor: novosti.rs