Nedeljni horoskop za period od 19. od 26. maja 2019.

Vaga

Ljubav

Okrenuli ste se sebi, svojim potrebama i promenama koje vam izuzetno prijaju. Sve ovo ne znači da je odnos sa partnerom loš, ali kao da se polako razmimoilazite, odvajate jedno od drugog. Voljena osoba je mnogo nervoznija nego što vama to izgleda, opterećena priličnim problemima i sada ste joj potrebni, bez obzira da li to otvoreno traži od vas ili ne. Budite korektni, strpljivi i prilagodljivi sa osobom koju volite. Ukoliko ste sami – i niste baš nešto zainteresovani niti otvoreni prema udvaračima kojih standardno, uvek ima oko vas. Čak i ako vam neko bude simpatičan na momenat, vrlo brzo vam dosadi. Trenutno, sem mogućnosti za kraću avanturu, nema pravih prilika oko vas. 

Posao

Izgleda da je kod vas u poslednje vreme postalo standardno da ste zatrpani poslom, a vama je odmor ali onaj pravi, neophodan. No, odmaraćete neki drugi put a u ovoj nedelji morate da se skoncentrišete i organizujete bolje jer će kontakata, dogovora, osoba koje sa vama hoće da naprave neki poslovni dil ili da vam predlože nešto – biti u velikom broju. Neki od njih će vas iritirati u manjoj ili u većoj meri ali ćete uspevati da se distancirate od svega.

Zdravlje

Hronično ste umorni.

Škorpija

Ljubav

Preterano ste osetljivi, preemotivni i sve vas dotiče dublje nego što biste to želeli. Iako svoje reakcije potiskujete i trudite se da partner to ne vidi ne zaboravite da taloženje takvih stvari u sebi može dovesti do burne reakcije u nekom momentu. Takođe, lako je moguće da zauzete Škorpije za tu svoju preemotivnost mogu da zahvale pojavi osobe koja ih je zaintrigirala i dotakla. Ukoliko se upuštate u bilo šta tajno, vodite računa o posledicama. Oni koji su sami – Venera šeta kroz vaše polje partnerstava što nagoveštava pojavu novih osoba u vašem životu. Uključite „radare“ i spremite se da osvajate ili da budete osvojeni.

Posao

Često ćete tokom ove sedmice preispitivati i svoje želje i svoje planove i sebe i nećete znati na koju biste stranu tačno trebali da se okrenete. Mnogo nedoumica se nakupilo u dužem vremenskom periodu unazad i sada lutate jer vam ni jedna od trenutnih okolnosti ne daje odgovore na pitanja koja vas muče. Možda je najbolje da pustite da se sve odvija samo od sebe, da vas dešavanja vode korak po korak baš tamo gde je to potrebno. Nije vam neki period.

Zdravlje

Osetljiv želudac. Sklonost povredamaa drastične odluke.

Strelac

Ljubav

Stabilnost i mir vas baš neće u partnerskim odnosima. Čak i kada dođe do perioda kada funkcionišete skladno, on prođe očas posla i opet vas vrati oboje na iste početne pozicije. Partner ne vidi svoje mane, ali zato odlično primećuje svaku vašu, a mora se priznati da ni vi baš niste cvećka – vi radite samo ono što je vama po volji i itekako umete da se pobunite ukoliko vam voljena osoba to prebaci. Ukoliko ste sami – iako se neke prilike pojavljuju u ovoj sedmici, vi ćete ih ili propustiti ili se nećete osetiti dovoljno potaknuto da se više angažujete. Takođe, moguće je da vam se dopada neko ko je zauzet i da vam je ova osoba u potpunosti okupirala misli.

Posao

Pred vama su mnogobrojne odluke a nikakav način da sebi pomognete i usmerite se baš na onu stranu na koju bi trebalo. Nova ponuda vam dolazi ove sedmice, ali moguće je da vi smatrate da bi ona na neki način bila „korak unazad“ za vas i ili ćete je odbiti, ili odložiti odgovor. Dok se vi tako preispitujete šta ćete dalje i hoćete li ili nećete – posao se gomila i obaveze vas lagano zatrpavaju. Potrebno je da se trenutno usmerite na tu stranu – sve ostalo ostavite za neko drugo vreme.

Zdravlje

Osetljivi ste na promene vazdušnog pritiska.

Jarac

Ljubav

Nekim situacijama koje se uopšte ne moraju vezivati za partnera i za odnos u kojem ste, ste jako opterećeni i to ne uspevate da sakrijete koliko god se trudili. Ovo će izbijati na dnevnoj bazi i sigurno je da u nekom momentu može dovesti do neprijatnosti sa voljenom osobom. Pošto ona nema nikakvog udela u vašoj „glavolomki“ potrudite se da ne prenosite nervozu na nju, ali ni da se ne zatvarate i ćutite, kao što umete. Ukoliko ste sami – vi sve prilike za ljubav imate i one će biti prisutne u narednih par nedelja. Stoji da vi vrlo ozbiljno razmišljate pre nego što se odlučite na bilo koji korak i otvaranje ka drugoj osobi, ali nemojte zbog svojih strahova propustiti ovako dobar period za emotivnu sreću. 

Posao

Jedan deo poslovnih pitanja koja su vas opterećivala ili koje ste želeli da regulišete ste već završili, iako vi trenutno još uvek ne vidite prave rezultate. To što se u ovom momentu ništa ne dešava i što izgleda kao da situacija stoji, samo je privid. Vrlo brzo će otpočeti konkretne akcije, ako ne ove a ono tokom naredne sedmice. Generalno gledano – ovo je dobar period za vas da pokrenete nešto o čemu dugo razmišljate i vrlo je izvesno da biste ostvarili rezultate kojima se nadate.

Zdravlje

Prehlade, a starijim Jarčevima – osetljivi zglobovi, reuma.

Vodolija

Ljubav

Vi verovatno smatrate da radite baš sve kako treba i da ne pritiskate niti nervirate partnera na bilo koji način. Bojim se da se vaše voljeno biće baš i ne bi složilo sa ovim vašim konstatacijama, već da bi pre reklo da ste nervozni i da samo ili zvocate ili provocirate rasprave. Period je takav da morate biti pažljivi i odmereni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju da ne biste bez ikakvog pravog razloga doveli do tenzije. Ukoliko ste sami – preko poslovnog segmenta vas neko čačka non stop i ne ostavlja vas na miru. U nekim momentima vam je ovo simpatično, u drugim – samo vas nervira. Neko, ko je u vašoj blizini za sada krije zainteresovanost za vas, ali će se možda već za vikend „otvoriti“.

Posao

Ukoliko biste mogli da se klonirate tokom ove sedmice, to bi bilo odlično. U suprotnom – ja zaista ne znam kako ćete vi izaći na kraj sa obavezama koje već imate, ali i sa onima koje non stop prihvatate i tovarite sebi na vrat. Mars u vašem polju poslovne svakodnevice upozorava da se previše trošite i fizički i mentalno i da je potrebno da povučete ručnu kočnicu na vreme. Ne zatrpavajte se, svoju finansijsku situaciju ne možete rešiti preko noći..

Zdravlje

Umor, iscrpljenost.

Ribe

Ljubav

Vaša osećanja su nestabilna, promenljiva – često sami sebe mučite pitanjima, nedoumicama – iako nemate nikakav pravi i realan razlog za to. Preispitujete non stop ponašanje voljene osobe i tražite razloge da sumnjate u sve....U ovoj sedmici nedoumice kao da rastu i voljena osoba više ne zna kako da se postavi prema vama da biste se smirili i stabilizovali. Samo polako, u drugom delu nedelje će neki partnerovi postupci konačno da vam donesu smirenje. Ukoliko ste sami – interesantna osoba se pojavljuje i vi morate priznati da se pored nje smejete i da ste u potpunosti opušteni. Da li je ovo kandidat za nešto više od drugarstva – to ćemo tek videti.

Posao

Obratite početkom sedmice više pažnje na kontakt i odnos sa nadređenim osobama. Čini mi se da ćete u nekom momentu preterati – odreagovati kako ne biste trebali ili reći nešto za šta znate da nije korektno sa vaše strane....U svakom slučaju, može doći do disbalansa za koji će vam biti potrebno par dana da ga sredite. Nemojte sami sebi kvariti ono što već imate, a što je dosta stabilno. Neko želi da pokrene posao sa vama i svoj predlog će vam izneti tokom ove sedmice.

Zdravlje

Osetljivi disajni putevi.

Izvor: mojastrolog.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...