Nedeljni horoskop za period od 10. do 17. februara

Vaga

POSAO

Posao se gomila a vi se u tome sve slabije snalazite. Iako napredujete na mestu gde se nalazite, to nije dovoljno da bi vas motivisalo da se još više potrudite. Sve ono što će vam se ove nedelje dešavati biće u službi onoga što vas čeka u budućnosti. Budite prema svima ljubazni i dobronamerni jer ne znate za šta će vam neko zatrebati.

LjUBAV

Bliži se kraj jedne faze. Voljena osoba je raspoložena za značajne promene, a vi to kao da ne uviđate. Malo pažnje partneru i dodatno strpljenje mogu da osveže vezu koja je zapala u kolotečinu. Ukoliko to propustite izvesno je zahlađenje odnosa, a nekima čak i raskid veze.

ZDRAVLjE

Prehlada.

Škorpija

POSAO

Puni ste energije. Početak nedelje je obeležen stresnim dešavanjima iz kojih vi izlazite kao pobednik. Dobar ishod vas puni dodatnim samopouzdanjem, pa razmišljate o daljim promenama. Ako se prepustite trenutnom raspoloženju postoji velika šansa da u duhu euforije povučete poteze koji bi vam, dugoročno, naneli štetu.

LjUBAV

Privlači vas osoba koja ili nije slobodna ili veza s njom, iz nekog razloga, nije moguća. Tajna prepiska, platonski odnos i maštanje, dovoljni su da se osećate sjajno, kao da ste na talasima zaljubljenosti. Tajna će biti razotkrivena ukoliko se na vreme ne zaustavite.

ZDRAVLjE

Problemi sa sinusima.

Strelac

POSAO

Razmišljate kako da poboljšate efikasnost i na brz način se domognete značajne svote novca. Bez obzira na to što situacija može da deluje obećavajuće, ne zanemarujte to da sve što ovih dana otpočnete preti da se završi fijaskom. Ostanite s obe noge na zemlji, naročito ukoliko u svom radu baratate većom svotom novca koja nije vaša.

LjUBAV

Podrška partnera postaje naporna jer vas on, na neki način, obavezuje na nešto na šta u budućnosti znate da niste spremni. Osećate se ulovljeno, pa vas taj nesklad u odnosima uznemirava. Na vama je da odlučite da li ste spremni i po koju cenu da se odreknete sopstvene slobode.

ZDRAVLjE

Proverite krvni pritisak.

Jarac

POSAO

Dobijate interesantne poslovne predloge. Sve vam zvuči realno i krajnje povoljno, ali rok u kome morate da donesete odluku je prekratak. Iako je sve naizgled povoljno, nije u vašem duhu da donosite važne odluke na brzoplet način. Dok se vi kolebate šansa će proći, a vama će preostati kajanje. Budite odlučni i brzi, rezultati neće izostati.

LjUBAV

Zauzeli ste stav od koga ne odstupate ni milimetar. Čekate da druga strana povuče potez kojim bi vaša veza dobila pravo obličje. Iako ste, možda, u pravu, ne bi bilo loše da ipak krenete i vi u susret, čime biste voljenoj osobi dali do znanja da su vam želje obostrane.

ZDRAVLjE

Čuvajte pluća.

Vodolija

POSAO

Uhvatila vas je ogromna nestrpljivost. Vi vidite šta i kako dolazi u budućnosti, ali ne razumete kako to da drugi ljudi ne uviđaju isto. Dok se tako nervirate, vreme prolazi, a ništa se ne menja. Potisnuta tenzija i iščekivanje prete da eskaliraju u vidu impulsivne reakcije kojom biste upropastili sve što ste do sada izgradili. Ostanite strpljivi.

LjUBAV

Kao i u poslu, tako i u ljubavi, muči vas nestrpljenje. Jednostavno, vi više ne možete da čekate. Srećna vest je da nećete još dugo trpeti, promene stižu u bliskoj budućnosti. Do tada, ostanite smireni i ne donosite prerane zaključke jer mogu biti potpuno pogrešni.

ZDRAVLjE

Bolovi u grlu.

Ribe

POSAO

Moguća je ponuda za partnerstvo sa osobom koja vam u život dolazi kao neko ko želi da vas nečemu nauči. Ideja vam zvuči sumnjivo, jer je sve mnogo suviše dobro da bi bilo realno. Intuicija vas ne laže. Bez obzira na to što osoba koja vam se nameće nije prevarant, njen plan nije dovoljno realan da biste se vi nekritički upustili u njegovu gubitničku avanturu.

LjUBAV

U partnerskim odnosima vlada zatišje. Voljena osoba deluje sebično i nestrpljivo. Vaša romantičnost, ovih dana, trpi udarce, jer vas okolnosti teraju da situaciju sagledate na realan način. Ne gubite nadu, ovaj period je kratkotrajan i prolazan.

ZDRAVLjE

Proverite hormone.

Izvor: Novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...