Ovan

Ljubav

Ljubavna rezignacija i neraspoloženje biće obeležja ovih dana. Distanca u emotivnim odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nežnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim poklonom kako vam kasnije ne bi bilo žao.

Karijera

Glavna preokupacija ove nedelje biće kako da se što pre zavučete u mir svoje kuće. Radovi u kući li tihe delatnosti iz mirnih prostora događaće se spontano. Na radnom mestu verovatno ćete se boriti sa šefovima. Budite mudri.

Zdravlje

Fokusirajte se na one sadržaje koji vas raduju.

Bik

Ljubav

Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više ćete se usresrediti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebna društvena dešavanja. Biće dovoljno da ostanete kod kuće s voljenom osobom ili da pođete na neko mesto gde ćete biti sami.

Karijera

Pogledajte malo bolje oko sebe i otkrićete da mnogo ljudi želi da sarađuje sa vama. Potrebno je da se bolje povežete i osmislite kvalitetniji organizacijski plan. Kad to uradite, trebalo bi da razradite još  neke detalje. Razradite sve u detalje.

Zdravlje

Vaše samopouzdanje jača.

Blizanci

Ljubav

Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete vrlo atraktivni i preduzimljivi. U takvim okolnostima možete zavesti mnoge. Oni u vezama biće pomalo nemirni.

Karijera

Komuniciraćete sa saradnicima oko ne toliko bitnih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Borite se, isplatiće se.

Zdravlje

Oslonite se na svoje bliske prijatelje.

Rak

Ljubav

Tokom ove nedelje vaši emotivni odnosi će se verovatno poboljšati. Svakim danom vi ćete postajati sve spremniji za deljenje s drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Osvežiće vas zanimljiv izlet ili putovanje.

Karijera

Većina glavnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako preuzimate deo u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imate potrebu da razvijete neke svoje ideje u praksi. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mestu. Budite hrabriji.

Zdravlje

Osetite prirodu oko sebe.

Lav

Ljubav

Vaš ljubavni život ovih će dana biti prosečan. Bićete više – manje zadovoljni, ali ne toliko da bi se moglo reći da ste presrećni. Biće zabavljanja, ali i prijatnih doživljaja u atmosferi vašeg doma. Neki će zrelo smanjiti svoja očekivanja.

Karijera

Pred vama je sedmica povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvežiti i probuditi nove ideje kako da unapredite ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove informacije sa saradnicima.

Zdravlje

Nećete izbeći dnevne stresove.

Devica

Ljubav

Svoju zavidnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to iskren trud s važnim rezultatima. Poslužićete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.

Karijera

Učvrstićete stečene pozicije i povremeno ćete se ponašati kao pravi vođa. Shvaćate da je vredelo potruditi se i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili već iza sebe imaju dokazane rezultate.

Zdravlje

Zadržite neke stvari za sebe.

Na sledećoj stranici pročitajte za astro prognozu Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe: 

PageBreak

Vaga

Ljubav

Verovatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provodićete na sasvim običnim mestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli naići na ljubav, dok će Vage u vezi svakim danom sve više otkrivati koliko sitnice život znače.

Karijera

Pred vama su neke nove mogućnosti, ali samo ako se budete snašli u novim saradnjama koje nisu jednostavne. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike.

Zdravlje

Ne preterujte sa sportom.

Škorpija

Ljubav

Ne gnjavite partnera s dokazima ljubavi jer to niko ne voli. Trenutno vam je sasvim dobro, a vaša mala nesigurnost samo je plod vaše mašte. Shvatite da ne postoji garancija ni za šta na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati bolje.

Karijera

Rad iz senke biće vam najprijatnija opcija. Ono što radite činićete mirno, bez previše dešavanja. Uživaćete u istraživanju nepoznatog, ali i u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu meru. Postajete zreliji.

Zdravlje

Rado ćete izlaziti u prirodu.

Strelac

Ljubav

Gde god da se pojavite, primetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, bolje pogledajte sa kim radite. Neko već duže vreme priželjkuje da vas bolje upozna.

Karijera

Želja za akcijom biće jaka, ali okolnosti će vas stalno navoditi na rad iz senke. To će vas malo usporiti. Ove dane stoga možete iskoristiti za kvalitetnu pripremu i razradu planova za poslovnu budućnost kakvu vi priželjkujete.

Zdravlje

Idealno je vreme za meditaciju u tišini.

Jarac

Ljubav

Sigurnost i dugovečnost emotivnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.

Karijera

Maštaćete o nekoj novoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba da odradite ono što vam je dato. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada biće ključ vašeg uspeha. Idite za svojim idejama i budite dosledni i profesionalni.

Zdravlje

Bilo bi dobro da posetite frizera.

Vodolija

Ljubav

Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u mir svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu verovatno će postati glavna zvezda intenzivnih večernjih izlazaka.

Karijera

Uslediće mudrija faza nakon što ste možda morali da pognete glavu. Shvatićete da dolazi vreme za diplomatiju koja vam otvara vrata. Istovremeno ste sve spremniji da jasno i glasno izrazite svoj stav, jasno uz argumente.

Zdravlje

Bićete verni sebi i svojim stavovima.

Ribe

Ljubav

Iz dana u dan vi ćete se osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti na zanimljivo putovanje udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće da izlaze više.

Karijera

Zamišljaćete sebe na vodećim pozicijama. Mnogi će zaista voditi stvari na poslu jer će se situacija tako složiti. Drugi će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija.

Zdravlje

Zanemarite tuđa mišljenja. Slušajte sebe.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/