Ovan

Posao: Već početkom perioda, novac vam pristiže preko paralelnih ili honorarnih izvora prihoda, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa medicinom, umetnošću ili naukom. U vreme pomračenja Sunca, oko 15. februara, trebalo bi da izbegavate sklapanje dogovora sa strancima i potpisivanje važnih ugovora. Krajem nedelje, obratite više pažnje na odnos prema saradnicima.

Ljubav: Pozicija Venere u 12. astrološkoj kući nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu vezu sa osobom koja živi u nekoj prekookeanskoj zemlji. Ako ste zauzeti, partner nešto sumnja, naročito ukoliko se radi o osobi koja nosi uniformu na radu. Vatreni znak misli na vas, a Blizanac vam šalje SMS.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima.

Bik

Posao: U drugoj polovini nedelje, stelijum planeta u vašem 11. astrološkom polju, pod uticajem Jupitera i Saturna, simbola prosperiteta i discipline, može da vam donese ponudu na duže staze od osobe koja često putuje, zbog posla. U vreme pomračenja Sunca, oko 15. februara, preko prijatelja možete da dođete do nekog isplativog poslovnog angažmana, ako ste umetnik.

Ljubav: Aspekti vašeg vladaoca Venere, ploanete ljubavi, donose vam mogućnost susreta sa zanimljivom osobom koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem. U drugoj polovini nedelje, očekuje vas strastveni susret s nekim koga već poznajete preko poslovnih kontakata. Poslušajte savet jednog Raka.

Zdravlje: Moguće reumatske tegobe.

Blizanci

Posao: U prvoj polovini nedelje, trebalo bi da dovršite započete dogovore i potpisivanje važnih ugovora, naročito ukoliko vaše zanimanje ima veze sa nekretninama, građevinom, finansijama, naukom. U vreme pomračenja Sunca, oko 15. februara, izbegavajte sklapanje poslova sa strancima i obratite više pažnje na odredbe ugovora koje potpisujete.

Ljubav: Aspekti Venere i Marsa, ljubavnih planeta, opominju da obratite više pažnje na odnos sa partnerom, naročito ako ste rođeni u prvoj dekadi znaka. Pozicija Venere, vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi, zajedno sa Neptunom u vašoj astrološkoj kući karijere, donosi vam udvaranje šarmantne osobe koju poznajete preko posla.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

Rak

Posao: Početkom perioda, osoba koja ceni vaše profesionalne kvalitete, može da vam ponudi saradnju. Oko 15. februara, u vreme delimičnog pomračenja Sunca koje vlada vašem astrološkom polju posla, trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije, nepotrebne troškove i podizanje kredita.

Ljubav: Ojačana pozicija Venere, planete ljubavi, donosi vam poziv od osobe čije zanimanje ima veze sa turizmom, marketingom, medijima. Vodeni znak vam šalje SMS, a zemljani misle na vas. Venera u konjunkciji sa Neptunom u devetom polju, može da vam donese poznanstvo sa interesantnom osobom na nekom predavanju ili kraćem putu u inostranstvu.

Zdravlje: Obratite više pažnje na način ishrane.

Lav

Posao: Početkom nedelje možete da očekujete priliv novca, naročito ako vaše zanimanje podrazumeva uniformu. U vreme pomračenja vašeg vladaoca Sunca, oko 15. februara, povedite više računa o dokumentaciji, ključevima, karticama, telefonima. Od osobe koja radi u nekoj banci ili finansijskoj instituciji možete da dobijete zanimljivu ponudu.

Ljubav: U drugoj polovini perioda, naglašen znak Riba, u koji "pada" vaša osma astrološka kuća, najavljuje uzbudljiv ljubavni period kao i zanimljiv susret sa nekim čiji vas šarm neće ostaviti ravnodušnim. Krajem nedelje, možete da se nađete u dilemi, zbog toga što mogu da vam se dopadnu dve podjednako interesantne osobe.

Zdravlje: Čuvajte se sportskih povreda.

Devica

Posao: Vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija i biznisa, u astrološkom polju posla, donosi vam nove kontakte i poznanstva sa interesantnim osobama. Ako često putujete zbog posla, očekuje vas poboljšanje finansijske situacije. U vreme pomračenja Sunca, oko 15. februara, možete da sklopite tajni dogovor o nekom isplativom poslu na duže staze, ali obratite više pažnje na platne kartice, fleš memorije, ključeve.

Ljubav: Već početkom nedelje, na nekom javnom skupu očekuje vas susret sa atraktivnom osobom koja je prisutna u javnosti, zbog posla. Vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa Neptun, blizu Venere u polju ljubavi, povoljno utiče na vašu komunikaciju sa partnerom.

Zdravlje: Čuvajte se za volanom.

PageBreak

Vaga

Posao: Početkom perioda, možete da dobijete interesantnu ponudu za saradnju sa strancima iz prekookeanske zemlje. Bilo bi dobro da se posavetujete sa Jarcem ili Škorpijom. U drugoj polovini perioda, očekuje vas povećanje prihoda, naročito ukoliko radite u zdravstvu, medijima ili ako se bavite zanimanje zbog kojeg ste prisutni u javnosti.

Ljubav: Pozicije ljubavnih planeta, vašeg vladaoca Venere i Marsa, donosi vam strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. U vreme pomračenja Sunca, oko 15. februara, može da vam se udvara neki vazdušni znak. Stelijum planeta u Ribama, u drugoj polovini nedelje, donosi vam romantični susret s nekim vazdušnim znakom.

Zdravlje: Osetljivija koža.

Škorpija

Posao: U prvoj polovini nedelje, predstavnike vašeg znaka rođene u prvoj dekadi znaka, očekuje uvećanje prihoda, naročito ako radite u banci, menjačnici, teretani, kladionici. Pozicija Venere, simbola novca, donosi vam zaradu preko aranžmana sa strancima. U vreme pomračenja Sunca, oko 15. februara, rastu šanse za obnavljanje ugovora sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

Ljubav: Naglašena astrološka polja ljubavi u kojima se nalaze vaš vladalac Mars i Venera, simboli erotike, seksualnosti, akcije, ljubavi, uživanja i novca, u konjunkciji sa Neptunom i Mesecom, u drugoj polovini nedelje, najavljuje romantičan susret sa osobom koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili sportom. koja se nalazi

Zdravlje: Moguće reumatske tegobe.

Strelac

Posao: Zbog aspekta između Venere i Neptuna, jednog od vladalaca vašeg znaka u četvrtoj astrološkoj kući, rastu đanse za rešavanje stambenog pitanja ili šansu da završite posao u vezi sa kupoprodajom nekretnina. U vreme pomračenja Sunca, oko 15. februara, izbegavajte sklapanje novih dogovora, potpisivanje ugovora, nepotrebne troškove i podizanje kredita.

Ljubav: Mars, simbol akcije i erotike, koji upravlja vašim astrološkim poljem ljubavi, u izazovnom aspektu sa Venerom, simbolom ljubavi i lepote, čini vas atraktivnijim i privlačnijim za suprotan pol, naročito ukoliko ste muškarac. Dobijate SMS ili mejl od osobe čije zanimanje ima veze sa predavaštvom ili čestim putovanjima.

Zdravlje: Proverite vid.

Jarac

Posao: Trigon između vaših vladalaca, Saturna i Urana, simbola ambicije i IT tehnologija, donosi vam brojne šanse na poslovnom planu koje bi trebalo svakako da iskoristite. Možete da postignete dogovor sa osobama sa kojima ste već razgovarali o nekom zajedničkom projektu. Ipak, u vreme pomračenja Sunca, 15. februara, izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita.

Ljubav:Početkom perioda, očekuje vas susret sa atraktivnom, mladolikom osobom koju ćete najverovatnije da upoznate preko neke društvene mreže ili interneta. Neptun u vašem trećem astrološkom polju blizu Venere, planete ljubavi i Meseca, nagoveštava mogućnost odlaska na romantično putovanje sa partnerom.

Zdravlje: Oslabljen imunitet.

Vodolija

Posao: Venera i Neptun u vašoj drugoj astrološkoj kući u konjunkciji sa Mesecom, u drugoj polovini nedelje, donose vam priliv novca preko paralelnih ili honorarnih izvora prihoda. Ipak, trebalo bi da budete oprezniji ukoliko nekome pozajmljujete novac. U vreme pomračenja Sunca, 15. februara, izbegavajte potpisivanje ugovora i sklapanje dogovora.

Ljubav: U prvoj polovini perioda, partner vam priprema prijatno iznenađenje, naročito ako ste u dužoj vezi. Naglašen znak Riba, u koji "pada" vaše drugo astrološko polje, donosi vam udvaranja osobe sa posla. Ako ste slobodni, na kraćem poslovnom putu u inostranstvu, možete da upoznate lekara, umetnika, farmaceuta.

Zdravlje: Proverite nivo šećera u krvi.

Ribe

Posao: Već početkom perioda, možete da računate na podršku uglednih osoba koje mogu da imaju uticaja na dalji tok vaše karijereu, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Pozicija Jupitera, jednog od vaših vladalaca, preko astrološke kuće kontakat sa strancima, donosi vam podršku uticajnih i uglednih osoba. U drugoj polovini nedelje, uspeh očekuje umetnike i sportiste.

Ljubav: Zbog Venere i Meseca, simbola ljubavi i novca, blizu Meseca u vašem znaku, bićete vrlo atraktivni, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Izazovan aspekt sa Marsom, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

Zdravlje: Promenite način ishrane.

izvor: Večernje novosti