Nedeljni horoskop od 27. novembra do 4. decembra 2017.

Vaga

Posao - Mars samostalno iskazuje sva svoja značenja dok prolazi vašim prvim poljem. Dinamika je dobra, ali generalno loš period u smislu kako će okolina reagovati na ono što radite. Ne forsirajte se i sve što radite promišljajte dobro, kako bi postigli najbolje moguće rezultate.

Ljubav - Mars, kao vladar polja partnerstva u vašem znaku, tek od kraja nedelje dobija na snazi. Ovaj period nije povoljan za potezanje ozbiljnih tema, niti za neke krupnije emotivne promene. Naprotiv, svako iniciranje takvih dešavanja može da napravi samo veći problem.

Zdravlje - Bilo bi poželjno da prekontrolišete štitnu žlezdu, ukoliko osećate bilo kakve smetnje. U suprotnom, puni ste elana.

Škorpija

Posao - Jupiter osolobođen dominacije Sunca, u punoj je snazi u vašem prvom polju. Probudiće se vaša želja za finansijskim poboljšanjem. Merkur i Saturn na samom kraju drugog polja, ukazuju na iznenadne prepreke i probleme. Stoga je potreban oprez i kvalitetna dokumentacija kako biste izbegli nesporazum i finansijski gubitak.

Ljubav - Venera, vladar polja partnerstva u Strelcu, vašem drugom polju, uz Saturna u istom znaku i sekstilni odnos sa Marsom, donose aspekte za mnogobrojna dešavanja. Problem je što će kvalitet u ovom periodu da izostane, pa mnogi snovi mogu da se rasprše kao balon od sapunice.

Zdravlje - Vodite računa o namirnicama koje unosite u organizam. Ne preterujte sa pićem, to može da vas natera na pogrešne odluke.

Strelac

Posao - Najbolje je da sve planove obustavite tokom ovog perioda. Šta god da radite, događaji će ići kontra onome što želite. Najbolje je da sačekate povoljnije prilike. Možete da rešavate samo sitne probleme, jer se svi komplikovaniji poslovni poduhvati neće realizovati.

Ljubav - Jednako kao kod pitanja posla i emotivno stanje je pod uplivom Merkura i njegovog problematičnog kretanja. A da stvari budu komlikovanije, Venera krajem nedelje ulazi u vaše prvo polje i time doliva ulje na vatru. Budite oprezni i ne donosite nagle odluke.

Zdravlje - Korigovanjem ishrane stabilizovaćete pritisak, ukoliko imate tih problema. U ovom periodu vraća vam se vitalnost.

Jarac

Posao - Mars u polju karijere u vrlo jakom sekstilu sa Saturnom i Merkurom koji je pred retrogradnošću, doneće vam komplikovane odnose. Može da se desi i da promenite radno mesto, u zavisnosti od ličnog natala. Period je dinamičan, naizgled sve ide povoljno, ali morate da povedete računa da se stvari ne otrgnu kontroli i postave kao problem.

Ljubav - Venera ulazi u dvanaesto polje, a to nikako nije dobar znak po pitanju stabilnosti veze, ma kog tipa oni bili. Vodite računa o diskreciji.

Zdravlje - Neće se dešavati ništa što bi uzdrmalo zdravlje.

Vodolija

Posao - Jupiter i Venera ukazuju da možete da očekujete benefite na poslu, ali i skraćene rokove u kojima treba da ih realizujete. Savet je da sve što treba završavate tokom radnog dana nastupajuće nedelje. Ukoliko to nije moguće, pokušajte da produžite rokove.

Ljubav - prelazak Venere iz desetog u jedanaesto polje, znak je pomeranja granica u odnosima sa osobama koje su vam bliske. Takođe, od momenta kada Venera pređe u Strelca i bude u istom znaku sa Saturnom i Merkurom, to će vam doneti potrebu da se neke stare veze revitalizuju ili obnove odnosi koji su prekinuti.

Zdravlje - Pozitivne energije i raspoloženja vam neće nedostajati. Obratite pažnju na oči.

Ribe

Posao - Skup planeta u Strelcu u koji krajem nedelje ulazi i Venera, znak je velikog broja šansi. Merkur može da donese problematična rešenja i zato se potrudite da u narednom periodu ništa ne komplikujete.

Ljubav - Merkur, planeta koja je vladar polja partnerstva u bliskoj je konjukciji sa Saturnom, što donosi kopmlikacije. Ulazite u period u kome ništa nije realno, pa se tako i ponašajte.

Zdravlje - Početkom nedelje budite oprezni, moglo bi da doće do lakše povrede donjeg dela leđa ili urološke infekcije.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin