Ovan

Posao: Pozicija Marsa u sedmom polju u pitanjima posla ukazuje na razmimoilaženja sa kolegama ili klijentima, što samo po sebi nije nerešiv problem. Ali, u osmom polju, škorpiji je Marsov dispozitor, te zbog loših dogovora može nastati konkretna šteta, materijalna.

Ljubav: Venera, vladar znaka koji predstavlja Vaše partnere, od momenta ulaska u znak škorpije, oslabljena je te ni konjunkcija sa Jupiterom koji se ove nedelje oslobađa dominacije Sunca neće predstaviti događanja onako kako bi Vii želeli. Budite realni i ne zalećite se, barem do srede.

Zdravlje: Problemi sa spavanjem mogu biti naglašeniji. Problem sa stomakom je na nervnoj bazi.

Bik

Posao: Venerin ulazak u škorpiju i njen prolazak Vašim sedmim poljem slika je izazova koje trpite na poslu i oko pozicije na kojoj se trenutno nalazite. Sama pozicija Venere nije povoljna jer je u znaku nasuprot svom što ukazuje da drugi imaju prednost nad Vama. Smiren i račionalan pristup problemima je ključ za uspešan prolazak kroz ovaj aspekt.

Ljubav: Jednako kao u pitanjima posla, slaba Venera u sedmom polju je još jači signifikator problema. Ne nalazte u postojećoj situaciji zadovoljstvo i sigurnost, a ni neka koju priželjkujete suštinski ne bi bila drugačija. Od druge polovine nedelje slobodni imaju novo poznanstvo.

Zdravlje: Jaka nervoza će bitno uticati na vaš organizam.Povedite računa o prehladama, izloženi ste upalama disajnih puteva, naročito ako ste već bili bolesni.

Blizanci

Posao: Merkur, vladar znaka prelaskom iz škorpije u Strelca, našao se u znaku svog izgona, što znači da se do svih rešenja teže dolazi ali zato u problemima ne oskudevate. No, dobro aspektovan od Marsa a još daleko od Saturna, ukazuje da problemi nisu nervi, već naprotiv da svakim rešenjem napredujete ka cilju.

Ljubav: Jupiter, vladar Vašeg sedmog polja, u konjunkciji sa Venerom, lišen za koji dan dominačije Sunca, znak je da se neke stvari u lošim uslovima ipak odvijaju solidno, te da ako nema napretka nema ni velikih problema.

Zdravlje: Možda malo više nervoze prisutno zbog poslovnih pritisaka,te vas i umor može stići. Čuvajte se prehlada.

Rak

Posao: Mars, vladar desetog polja nalazi se u Vašem četvrtom, što je njegova slaba pozičija i ukazuje da ste duboko nezadovoljni statusom te da smatrate da je vreme za promene. Za sada izgeda dobro te zahvaljujući sekstilu Marsa i Merkura moguće je da dođete do nekih dobrih ideja i mogućnosti. No, za ozbiljnu promenu posla potrebni su kapaciteti natalnog horoskopa te će lični faktori biti kao i uvek presudni nad opštim.

Ljubav: Mesec, Vaš vladar u poslednjoj četvrti daje malo snage za bavljenje pitanjima partnerstva. Uz to je i Venera, opšti signifikator emocija i veza debilitirana po izgonu, te je najbolje ne eksperimentisati sa stabilnošću odnosa.

Zdravlje: Pojačana nervoza, iscrpljenost i manji probemi sa nesanicom.

Lav

Posao: Venera, vladar Vašeg desetog polja, zaduženog za karijeru, ukazuje da je vreme za manje promene došlo, te u konjunkciji sa Jupiterom označava veću ili stranu firmu ili instituciju. U svakom slučaju bitno je da napravite prvi korak u željenom pravcu pa će se vremenom stvari dovesti do cilja.

Ljubav: Vaša napetost je uzrok svih sukoba u vezi i svih nerazumevanja u odnosima. Sklonite ego i pokušajte kompromisom da rešite stvari inače mora doći do ozbiljnih poremećaja, što je prekid u nekoj slabijoj vezi ili bračna kriza za one sa dužim stažom.

Zdravlje: Napetost i nervoza su i dalje pristuni,više zbog situacija i ograničenja koje trpite.

Devica

Posao:  Sve je u Merkuru kao vladaru Vašeg prvog i Vašeg desetog polja, a Merkur je debilitiran po izgonu, što znači da je situacija takva da nad njom nemate potpunu kontrolu. Ne ističite se niti preuzimajte odgovornost jer nije vreme za tako nešto.

Ljubav: Jupiter vladar polja partnerstva sa Venerom u škorpiji znak je da ste na korak od onoga što želite ali da niste dobro sagledali sve faktore i na kraju lako može da sledi razočarenje. Jupiter nije jak u znaku škorrpije, a Venera je tu debilitirana po izgonu, što je opšti pokazatelj slabe ili nedovoljno dobre situačije. Pazite da ne zamenite gotovinu za veresiju.

Zdravlje: Pproblmi sa disajnim putevima, te možete imati temperaturu i virusne infekcije prolaznog tipa.

PageBreak

Vaga

Posao: Slabašni Mars u vašem prvom polju tera vas na impulsivne reakcije, što neće biti preterano loše jer je u sekstilnom odnosu sa Merkurom, ali ni preterano učinkovito jer je Venera, vladar znaka i Marsov dispozitor lišena snage. Jedina dobra stvar je postava Venere u polje novca te će barem biti nekog finasijskog dobitka.

Ljubav: Mars, vladar Vašeg polja partnerstva u Vašem prvom polju označava da ste u konfuziji oko izbora i oko odluka. Prvi izbor je uvek pogrešan pa vodite računa da ostavite mogućnost otkazivanja tog izbora ili barem da ostavite mogućnost povratka na staro što bi većini bilo bolje.

Zdravlje: Nervoza u kući dosta loše utiče na vas i vaše zdravstvene probleme. Problemi sa hormonima usled stresa.

Škorpija

Posao: Skup planeta koji je u Vašem znaku, odnosno prvom polju jeste znak da je veći teret nego rešenje postojećih dešavanja. Venera u izgonu spojena sa slabim Jupiterom može Vas navesti da se precenite te da povučete loše poteze. Merkur u Strelcu u izgonu, a pritom u polju finansija takođe je slika događanja u kojima se precenite i samim tim smanjite prihod.

Ljubav: Vladar sedmog polja, Venera u prvom i Vaš vladar u Vagi u dvanestom znak su da ne vidite šta se stvarno dešava u vašem emotivnom i partnerskom životu te da na neki način lutate od odluke do odluke koje suštinski mogu biti kontradiktorne. Prosto nije vreme za neka veća dešavanja i najbolje je da za sada pustite da stvari teku same od sebe.

Zdravlje: Moguće su povrede eksremiteta, istezanje tetiva ili uganuća.

Strelac

Posao: Period počinje prolaskom Meseca u poslednjoj četvrti kroz Vaše polje karijere. Vreme je da neke stare projekte privodite kraju. No, to neće ići lako jer su Vam prvom polju Merkur, koji Vas konfuzno zatrpava događanjima i Saturn koji pred sam kraj znaka oteže sva rešavanja. Koncentrišite se na prioritete i uvedite sebi disciplinu.

Ljubav: Jupiter Vaš vladar u dvanestom polju sa izgnanom Venerom, znak je da ste spremni na ozbiljno vezivanje koje je nerealno i koje svi vide da Vam je nepotrebno, osim Vas samih. Poslušajte savete okoline i bliskih prijatelja. Ukliko ste zauzeti situacija je tim komplikovanija, pa da se ne bi našli u neprilicnoj situaciji, odustanite na vreme.

Zdravlje: Ukoliko duže vreme imate problem sa kašljem,temperaturom, i sl. obratite se specijalisti jer vam možda terapija ne odgovara.

Jarac

Posao: Ne reagujte impulsivno jer je bolje da prećutite neke stvari sada, posebno na bazi najnovijih informacija jer Merkur u dvanestom polju nije dovoljno kredibilan, odnosno nije sve onako kako ste razumeli. Takođe Mars u desetom polju je znak da prenagljujete u brzini ali kako mu je pozicija slaba, neće Vas brzina odvesti nigde već možete biti žrtva svoje greške u proceni.

Ljubav: Budite obazrivi sa novim osobama u okruženju, jer podležete subjektivnosti i želji da sve bude idealno, na šta ukazuje venera u jedanestom polju u konjunkciji sa Jupiterom, te se možda nećete dobro razumeti, jer su obe planete u znaku koji im ne obezbeđuje snagu.

Zdravlje: Proverite stanje bubrega, jer je moguće da imate malo pojačan problem sa peskom u mokraćnim kanalima.

Vodolija

Posao: Deseto i jedanesto polje markirano planetama, s tim da je deseto ipak slabo po dva osnova. Sa jedne strane je slaba Venera, debilitirana po izgonu i Jupiter koji tek stiče snagu, dok je njihov dispozitor, Mars kao vladar Vašeg polja karijere postavljen u znak svog izgona. To znači da svaki potez koji povučete mora imati neku štetu. Ako ste šahista, potreban je gambit, ako niste, potrebna je puka sreća.

Ljubav: Venera zauzela poziciju u Vašem polju karijere, te meša partneske i emotivne odnose sa poslom. Izbegnite ulazak u vezu na poslu, sa zauzetom osobom, koliko god izgledao privlačno. Sa druge strane ukoliko ste slobodni, povedite računa može li vam emotivna kombinatorika na poslu nauditi ili ne.

Zdravlje: Mogući su bolovi u stomaku zbog lošeg varenja, i psihičke napetosti.

Ribe

Posao: Merkur koji je u vašem polju karijere uz Saturna u Strelcu, odnosno istom polju, znak je kontradikcija, odnosno da poslovi mogu biti prekinuti i ponovo pokrenuti ai na neki nov način li sa nekim drugim subjektima. Povedite računa o dokumentačiji i kompletirajte sve što nedostaje.

Ljubav: Merkur opet, kao vladar sedmog polja u desetom koje osim karijere ukazuje i na statuse, pa i eventualni bračni kod jednog dela će postaviti pitanje daljeg oblika odnosa. Kod drugih će doneti nova ali konfuzna dešavanja koja s’vremena na vreme moraju svakome da se dese, stoga prosto sačekajte da prođu.

Zdravlje: Prilično ste osetljivi i prehlade nisu isključene. Pojačajte malo imunitet i šetajte.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/