Nedeljni horoskop za period od 25. septembra do 1. oktobra 2017.

Vaga

Posao - Jupiter je u vašem znaku i dovešće do brojnih i velikih promena, ali to se sporo odvija. Poželjno je biti pribran i izbegavati sukobe, posebno sa nadređenima! Ove nedelje se neće desiti ništa značajno, iako planeta Merkur ulazi u Vagu, ali zato sledeće očekujte promene.

Ljubav - Mars, vladar vašeg polja partnerstva, ukazuje na to da ste nestrpljivi i ne razumete prirodu trenutnih odnosa. Kako je Mars planeta koja upravlja i neočekivanim dešavanjima, tako će vam i događaji ili promene doći iznenada. Pripremite se za to.

Zdravlje - Čuvajte se hroničnih bolesti i tegoba, kao i povreda ili stvari sa kojima često "kuburite".

Škorpija

Posao - Ovih dana ćete dobiti šansu da se poslovno pozicionirate, što će u velikoj meri anulirati prethodne neuspehe. Pod uslovom da ne podlegnete tračarenju ili flertovanju umesto radu. Vladar polja karijere Saturn je povoljno aspektovan od Jupitera, što pojačava šanse za uspeh.

Ljubav - Venera koja vlada vašim poljem emocija, nalazi se u 11. polju, što znači da ste u blagom haosu. Slobodni pripadnici znaka mogu ući u vezu sa osobom koja ih duže vreme intrigira.

Zdravlje - Osetljivi ste, izbegavajte situacije koje vam mogu narušiti imunitet.

Strelac

Posao - Merkur, vladar Vašeg polja karijere, u istom znaku je sa Marsom i Venerom, a to znači veliku konfuziju na svim poljima. Ove nedelje nemojte da forsirate da sve planirano realizujete jer vam planete nisu naklonjene. Najbolje je biti strpljiv da ne bi nestabilnu situaciju učnili još nesigurnijom.

Ljubav - Merkur će vam, osim na poslu, remetiti i odnose sa partnerom, kao i komunikaciju sa osobama za koje ste emotivno zainteresovani. Pustite da se stvari same dešavaju.

Zdravlje - Impulsivne reakcije dovode do nervoze i skoka pritiska. Ako postane hronično, posetite lekara.

Jarac

Posao - Konfuziju na poslu ne možete izbeći. Kompromis je ključna reč za naredni period, zato budite strpljivi i istrajni jer to su inače vaše osobine. Prelazak Merkur u vaše polje karijere, otvara nove šanse, ali ne odmah, već u narednom periodu.

Ljubav - Nedelja počinje Mesecom u Škorpiji, zbog čega ćete osećati nezadovoljstva bez objektivnih razloga. Mnogo se toga nataložilo i kod vas i kod partnera, pa je najbolje da ostavite osetljive teme za sledeću nedelju.

Zdravlje - Krećite se više i budite fizički aktivni jer samo tako ćete biti zdravi. Čuvajte kolena i potkolenice.

Vodolija

Posao - Polje karijere je ove nedelje obeleženo Mesecom u Škorpiji, a te ukazuje na nezadovoljavajuće odnose. Potrudite se da posao odradite korektno kako se ne bi našli u problemu koji može da vam ugozi radno mesto. Vladar polja karijere Mars i Merkur upozoravaju da sledite pravila i vodite računa o dokumentima.

Ljubav - Pazite da ne ugrozite svoj sadšnji status neopreznim činom u komunikaciji. Venera i Mars vas navode na pogrešne odluke narednih dana, zato se trudite da ne radite ništa drugačije nego inače.

Zdravlje - Mogu se javiti psihosomatske bolesti.

Ribe

Posao - Sve dok je vaš vladar Jupiter u Vagi, dobro aspektovan sa Saturnom u polju karijere, šanse su na vašoj strani. Ne plašite se promena i novog posla, već pihvatite ono što vam se pruža.

Ljubav - Merkur u sedom polju, zajedno sa Marsom i Venerom provući će vas kroz problematične događaje. Pazite da ne pogrešite kad se vadite, jer umesto ispravke može doći do novih haotičnih dešavanja i još većih tenzija.

Zdravlje - Glavobolja vas muči, a posledica je promenljivog atmosferskog pritiska.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...