Nedeljni horoskop od 1. do 7. avgusta 2017

foto: Instagram / missing_golden_hollywood

Bik kreće u potragu za pravim, Raka čeka ljubav "preko noći"....

Ovan

Posao

Vaš vladar znaka Mars, združen sa Suncem u Lavu, pomaže vam da prebrodite velike oscilacije na poslovnom planu. Sve opcije su moguće, najvažnije je da dobro procenjujete situaciju. Fokusirajte se na male i sigurnije stvari, umesto na velike promene.

Ljubav

Planeta ljubavi Venera ove nedelje menja znak i u opoziciji je sa Saturnom, što može da donese krizu u vezi i razočarenje. Budite maksimalno strpljivi kako biste izbegli sukobe sa partnerom ili potencijalnim partnerom.

Zdravlje

Mogući su problemi vezani za ishranu jer nikako da shvatite da zdravlje ulazi na usta.

Bik

Posao

Pripremite se za oscilacije na poslovnom planu, ali i ličnom. Venera, koja vlada vašim znakom, najavljuje važna dešavanja u vezi porodične imovine, na šta ukazuje i konjunkcija Marsa i Sunca u četvrtom polju, pa su moguće velike promene.

Ljubav

Vladar polja partnertva Mars može da uzrokuje tenzije u vezi i braku i nagle promene. Takođe, može da ukaže i na iznenadna dešavanja u životu vašeg partnera i promenu statusa. Ovaj period je bolji za slobodne nego one koji su u vezi.

Zdravlje

Osećate se iscrpljeno, preforsirali ste se i neredovno hranili. Potreban vam je odmor i vitamini.

Blizanci

Posao

Merkur u Devici, svom drugom znaku vladarstva, dovodi do toga da se osećate razapeto u svemu što radite, jer uvek nešto nije dobro urađeno ili se ne uklapa u vaše planove i ciljeve. Čuvajte se naglih promena na poslu, nemojte ih inicirati, već čekajte da se stvari povoljno nameste po vas. Od 1. avgusta Venera ulazi u vaše polje novca i mnogo toga se povoljno rešava.

Ljubav

Saturn je već duže vreme u vašem polju partnerstva, a dodatno vam zagorčava život ovih dana. Opozicija koju pravi sa planetom ljubavi Venerom ukazuje da vas očekuje neka neprijatna situacija i da se stvari mogu okrenuti protiv vas.

Zdravlje

Čas ste bolesni, čas zdravi. Oscilacije su velike.

Rak

Posao

Ulaskom Venere u Raka 1. avgusta, stvari počinju da se odvijaju u vašu korist, prvnstveno finasijska situacija. Završavate jedno poglavlje da biste započeli drugo, koje je mnogo nezgodnije i rizičnije. Zato budite dodatno oprezni kako stvari ne bi stvari izmakle kontroli.

Ljubav

U ovom periodu pod uticajem Venere imate velike emotivne potrebe i nadanja, a svakako vas očekuju brojni događaji, kao i povratak neke osobe u vaš život. Pred vama je mnogo izazova, ali i komplikovanih odnosa.

Zdravlje

Ukoliko budete preterivali u jelu i piću, zdravlje može biti na udaru. Skloni ste holesterolu, tako da zdravstvene tegobe morate kontrolisati.

Lav

Posao

Mars i Sunce su u vašem prvom polju, što je znak povišenog ega i potrebe da drugima namećete svoj način razmišljanja i delovanja. Pred vama je period borbe i dokazivanja, a skloni ste sukobima i nesporazumima. Budite umereniji i oprezniji jer je to jedini način da rešite napetu situaciju na poslu koja se prenosi na sve životne aspekte.

Ljubav

Venera ulazi u vaše 12. polje i podstiče želju za avanturom, dokazivanjem i svim mogućim vrstama izazova koji su vezani za emocije. Ako ne budete oprezni i krenete u nove pohode, računajte da će se nepotrebno dići velika prašina.

Zdravlje

Preosetljivi ste i nervozni, što je posledica premora i stresa. Moguće su tegobe sa organima za varenje.

Devica

Posao

Merkur, vladar vašeg znaka, nalazi se na svom mestu i dodatno vas podstiče da se aktivirate na poslu i uđete u nove poduhvate. Planeta sreće Jupiter je u polju finansija, što je dobar podsticaj za sve poslovne aranžmane, samo je potrebno da dobro uskladite vreme i obaveze kako ne bi došli u situaciju da otkazujete dogovorene poslove.

Ljubav

Ulaskom u vaše 11. polje, Venera budi zainteresovanost za osobu koju ste do sada gledali isključivo kao prijatelja. Nove okolnosti čine mnoge stvari mogućim i delujte u skladu sa tim. Ukoliko ste slobodni, sve vam je dozvoljeno, a zauzeti moraju da dobro "vagaju" u postojećoj situaciji.

Zdravlje

Očekujte promene, tako da bolesni mogu ozdraviti, a zdravi se razboleti. Slabe tačke su vam srce i jetra.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...