Ovan

Posao - Mesec je u vašem znaku ali u poslednjoj četvrti što je znak da ne započinjete poslovne aktivnosti već da dovršite ono što ste započeli. Mars, vladar znaka u četvrtom polju, zajedno sa Suncem ukazuje na težnju da se osamostalite ili da se rešite balasta nekog autoriteta. Budite strpljivi.

Ljubav - Jupiter u sedmom polju, u opoziciji sa Mesecom, ukazuje na neslaganja koje može da preraste u ozbiljan sukob, pa je najbolje da malo primirite strasti i sačekate sa važnim odlukama. Usamljeni će imati priliku za avanturu, koja će početi iznenadnim susretom, a završiti se onako kako okolnosti i vaša natalna karta nalažu.

Zdravlje - Vrtoglavica, pospanost ili alergijska reakcija.

Bik

Posao - Tokom boravka Venere u Blizancima, usmereni ste na finasijsko valorizovanje svih svojih sposobnosti. No, Venera je sa jedne strane podržana trigonom Jupitera koji teži sve da uveća, a sa druge ograničena opozicijom Saturna koji je pokazatelj restrikcije. Budite realni prilikom planiranja novih akcija.

Ljubav - Vladar vašeg sedmog polja Mars, u znaku svog pada ali i svog triplicitetnog vladarstva, iskazuje vašu želju za nekom dubljom promenom. Ali, pošto je trenutno združen sa Suncem, svaka promena će nalikovati na sukob i rat pre nego na planirani događaj. Obuzdajte reakcije, smirite emocije.

Zdravlje - Nervoza najviše utiče na vaše psihofizičko zdravlje

Blizanci

Posao - Venera u vašem znaku čini da sve ispadne mnogo bolje nego što ste očekivali, a Merkur, vladar znaka, pod povoljnim aspektima, prvenstveno Saturna, ali i Jupitera, čini da sve što radite, planirate i dogovorite do kraja radne nedelje može da vam donese dobru reputaciju i postane dugotrajno. Ukoliko imate šansu za promenu posla, treba ozbiljno da je shvatite.

Ljubav - Venera u vašem prvom polju donosi potrebu za kvalitetnim odnosima u vezi, za ispunjenošću i za uzajamnom podrškom. No, sa druge strane, Saturn sreću kvari. Stoga se ne zalećite već uzmite ono što vam se pruža i sačekajte bolje vreme za kompletno zadovoljstvo.

Zdravlje - Prolazne migrene i umor će biti iskaz pritiska koji trpite.

Rak

Posao - Mars i Sunce u vašem prvom polju znak su ambicije i želje za uspehom i nametanjem. Pitanje je samo gde je mera dobrog ukusa i tu se stalno preispitujte. Merkur je u drugom polju, podržan aspektima superiornih planeta što je za finansije veoma dobar period, te sve postojeće zavrzlame vezane za novac rešavajte odmah.

Ljubav - Emotivno stanje je raznoliko, uglavnom potencirano drugim životnim dešavanjima i stanjima. Venera u dvanestom polju mora postojeće veze staviti na testove, ali i pružiti mogućnost da se dese i neplanirane stvari. Pazite šta želite, možda vam se ostvari.

Zdravlje -Proverite krvnu sliku, izmerite pritisak.

Lav

Posao - Merkur u vašem znaku čini da se mnoge stvari dešavaju ubrzano, ali bez većih rezultata. Pazite samo da se uhvatite za najnerealniji od svih planova, jer iako je podržan aspektima Jupitera i Saturna, i to dobrim, upravo tu leži opasnost da se opredelite za neku ideju na ivici realnog. Potražite pomoć prijatelja i saradnika.

Ljubav - Merkur u vašem znaku naglašava da ste željni lepih dešavanja u životu, novih sureta, novih lica. Problem sa ovako postavljenim planetama je nestalnost jer je podržan aspektom Venere iz polja prijatelja pa je teško oceniti ko je zanteresovan za vezu, ko je samo tu radi svoje popune slobodnog vremena.

Zdravlje - Problemi sa glavoboljom i hroničnim bolestima zbog čestih promene vremena.

Devica

Posao - Venera je u polju karijere i to je znak da je vreme za promene, ne prevelike, ali bi neka varijanta dodatnog ili honorarnog posla vrlo prijala. Pokušajte da od nekog hobija ili nečeg što vas ne opterećuje, a volite da radite, načinite mogućnost za honorarni posao, za početak mali, ali sa dobrom razvojnom perspektivom.

Ljubav - Kako Venera u polju karijere čini da se stvari oko posla ubrzavaju, tako ukazuje i na mogućnost dešavanja vezanog za neku osobu koja je do sada bila prisutna samo u poslovnim varijantama. Sada bi to moglo da preraste u emotivnu vezu, pogotovo što Venera i Jupiter, vaš vladar polja partnerstva imaju dobar aspekt.

Zdravlje - Manji problemi sa stomakom, nogama i zglobovima.

Pročitajte na sledećoj stranici nedeljnu astro prognozu za Vage, Škorpije, Strelčeve, Device, Jarčeve, Vodolije i Ribe: