Nedeljni horoskop od 26. maja do 3. jula 2017.

Vaga

Posao – Boravak Marsa, mladog Meseca i Merkura u vašem polju karijere simbolizuje novi početak, aksije i burne promene. Zato povedite računa o svakom potezu, jer bi vas pogrešan vratio nekoliko koraka unazad. Iako je gotovo sve više-manje pod povoljnim aspektima, stvari nisu tako lake i morate im ozbiljno prići.

Ljubav – Mars u sedmom polju označava da se na neki način emocije upliću u posao, što nikada nije povoljno i s obzirom na druge aspekte situacija će se prilično zakomplikovati.

Zdravlje – Obratite pažnju na ishranu, jer ste skloni gojaznosti.

Škorpija

Posao – Polje novca je i dalje pod uticajem Saturna što ukazuje na restrikcije svih vrsta, kao i na potrebu za racionalnom potrošnjom. Prisustvo Marsa, vašeg vladara u Raku čini da mnoge stvari idu u pozitivnom pravcu, ali uz brojne napore. Jupiter iz dvanaestog polja označava podršku koju niste očekivali.

Ljubav – Venera, koja upravlja poljem partnerstva, nalazi se u povoljnim aspektima sa Marsom i Merkurom što naglašava brojna dešavanja u emotivnom životu, ali pomalo površna. Nekim Škorpijama će i ovakva dešavanja biti ključna.

Zdravlje – Udruženi Mars i mlad Mesec nagoveštavaju stomačne tegobe.

Strelac

Posao – Dugi boravak retrogradnog Saturnma u vašem znaku čini vas usporenim i nezainteresovanim. Najbolje je pustiti da se događaji sami odvijaju i da sačekate povoljan trenutak za delovanje. Prilagođavanje je jedini način koji vam omogućava da ovaj period prođete bez problema.

Ljubav – Merkur, vladar polja partnerstva u konjunkciji sa Marsom prvenstveno ukazuje na razmenu ne baš finih reči, niti smirenim glasom, što bi trebalo da svedete na minimum. Srećom, krajem nedelje postoji mogućnost pozitivnog ishoda.

Zdravlje – Manji problemi sa metabolizmom i načinom ishrane. Povećajte unos tečnosti.

Jarac

Posao – Mlad Mesec u sedmom polju naglašava intenzivne dogovore vezane za novi posao, organizacione pripreme i nove saradnike. S druge strane, Jupiter u polju karijere nagoveštava slična dešavanja, ali kako je aspektom kvadrata povezan sa pomenutom lunacijom, neće sve ići glatko. Osim promene posla, moguća je i nova pozicija vezana za trenutno radno mesto.

Ljubav – Naglašeno sedmo polje, osim poslovnih, donosi nesuglasice i probleme i u privatnom životu. Mlad Mesec označava mogućnost nove veze, ali uz Merkura i Marsa, sa kojima je u istom znaku, asocira na teške trenutke sa partnerom.

Zdravlje – Slabe tačke organizma su pluća i stomak.

Vodolija

Posao – Polje posla pod vladavinom Marsa, koji je uključen u konjunkciju sa mladim Mesecom, znak je kratkih burnih dešavanja. I tokom ovog perioda nastaviće se nesuglasice sa kolegama i „podmetanje noge“. U svakom slučaju, neophodno je da povedete računa o svakoj izjavi, dokumentu ili tvrdnji kako se ne bi dogodilo da da problem eskalira.

Ljubav – Osoba koja radi sa vama počinje da vam se dopada, što će biti jako komplikovano za Vodolije koje su već u vezi. Čak i ukoliko se ništa ne bi dogodilo, zbog velikog broja planeta u Raku u šestom polju možete postati žrtva ogovaranja.

Zdravlje – Vreme je za kompletan sistematski pregled.

Ribe

Posao – Jupiter polako ubrzava što ukazuje na promene na poslu, ali kako Saturn dominira ovim poljem potreban je oprez. Aspekti koje Saturn ima sa Jupiterom predstavljaju sistematska dešavanja, pa su moguće razne povoljne organizacione promene.

Ljubav – Merkur, vladar polja partnerstva sa Marsom, označava brojne trzavice, napetost i sukobe sa partnerom. Kako se nalaze u istom znaku sa mladim Mesecom, nagoveštavaju mogućnost razmimoilaženja i uspostavljanja nove veze.

Zdravlje – Prolazni problemi sa kijavicom i alergijama.

izvor: Večernje novosti 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...