Ovan

Posao – Sredinom perioda uspećete da poboljšate odnose sa saradnicima i okolinom, a bićete i u situaciji da ostvarite dobru poslovnu saradnju koja će vam doneti lepu nagradu. Uskoro će doći do značajnijeg poboljšanja finansijske situacije.

Ljubav – U ovom periodu značajno mesto će imati stare veze i nerešeni odnosi iz prošlosti. Ali, okretanjem Venere situacija će se bitno promeniti. Ukoliko je u vezi došlo do razdvajanja, ovih dana uspećete da se pomirite sa partnerom. U vaš život vratiće se markantna i pomalo nepredvidiva osoba.

Zdravlje – Pojačajte imunitet, jer ste skloni infekcijama grla i disajnih puteva.

Bik

Posao – Retrogradni Merkur nalazi se u vašem znaku i ukazuje na velike planove, ali krajem nedelje ulazi u Ovna i donosi konfuziju i prepreke. Ukoliko se bavite privatnim poslom, trebalo bi da budete vrlo oprezni sa novcem.

Ljubav – Novi ljubavni početak sa stabilnom osobom mnogo obećava, ali Venera još nije u punoj brzini posle retrogradnosti i nagoveštava niz nerešenih stvari. Dugogodišnje veze su u velikim pripremama za ulazak u zajednički život. U ovom periodu sve će vam izgledati lakše nego pre, ali isto tako može da se zakomplikuje.

Zdravlje – Čaša toplog mleka ili čaja, čim ustanete, povoljno bi delovala na vaš stomak.

Blizanci

Posao – Retrograni Merkur i dalje utiče na sve što preduzimate, uporno vas vraća na neke prethodne događaje i ne dozvoljava da idete napred. Potrebno je da nešto što niste uradili kada je trebalo sada dovršite i tako otvorite širom vrata za nove poslove.

Ljubav – I kada je reč o emotivnom životu retrogradni Merkur vas stavlja na razne testove. Susret sa bivšim partnerom doneće obostranu zbunjenost. Ukoliko ne dođe do pomirenja, ne očajavajte, jer da je valjalo ne bi se prekinulo. Blizance koji su u braku očekuju ljubomorne scene koje će umanjiti sklad u vezi.

Zdravlje – Ukoliko uspete da kontrolišete apetit, nećete imati većih zdravstvenih problema.

Rak

Posao – Merkurov povratak u polje karijere donosi nove šanse. Ponovo ćete imati priliku da pokrenete poslovne aktivnosti koje su vam nedavno za dlaku izmakle. Da biste bili što uspešniji, potrebno je da pripreme obavite što diskretnije.

Ljubav – Prethodni period bio je izazovan, a sada je vreme za ispravljanje nesuglasica i obnavljanje odnosa. Ovi dani su idealni za pomirenje, vraćanje bivšoj ljubavi ili susrete sa starim partnerom. Kako se Venera sprema za povratak u vaše polje karijere, vrlo je moguća veza sa osobom na poslu.

Zdravlje – Početkom nedelje budite oprezni u fizičkim aktivnostima, jer može doći do lakše povrede.

Lav

Posao – Gde god da se pojavite pozitivno ćete uticati na okolinu. Ne samo da ćete raditi posao u kojem uživate nego ćete svoje ideje znati dobro i da unovčite. Mars iz desetog polja ukazuje na nove, pionirske početke, kao i nove okolnosti koje će revitalizovati stare poslove.

Ljubav – Haotični period je za vama. Ukoliko ste se definitivno rastali s partnerom, nećete dugo ostati sami - ili ćete se ubrzo pomiriti, ili ćete upoznati novu osobu. U vaš život ući će dve osobe i na vama je da izaberete.

Zdravlje – Pozitivna energija i raspoloženje neće vam nedostajati, ali bi trebalo da obratite pažnju na oči.

Devica

Posao – Retrogradni vladar znaka, Merkur tera vas da nekoliko puta ponavljate sve što radite. Ali, to i nije tako loše, jer ćete više biti u kontaktu sa pretpostavljenim i tako stvoriti stabilan osnov za dalje napredovanje.

Ljubav – Venera je krenula direktnim hodom u vaše polje partnerstva. Ukoliko je u prethodnom periodu došlo do sukoba sa partnerom ili razdvajanja, ovih dana moguće je pomirenje. U svakom slučaju, očekuje vas veoma buran period sa mnogo dešavanja, novih početaka, pomirenja, ali i nesuglasica sa voljenom osobom.

Zdravlje – Tokom ovog perioda neće se dešavati bilo šta što bi uzdrmalo vaše zdravlje.

Za ostale znake pogledajte sledeću stranicu..

PageBreak

Vaga

Posao – Ukoliko tražite zaposlenje, planirate da napravite neku promenu ili da započnete novi posao, vreme je da sa reči pređete na dela, jer je Venera, vaš vladar krenula direktnim hodom i vraća vas u igru na velika vrata. Zahvaljujući novim idejama uspećete da ostvarite zapažen poslovni uspeh.

Ljubav – Iako će biti nekoliko zanimljivih kontakata, nećete se lako odlučiti za ulazak u vezu. Jer, tačno znate kakvog partnera želite i uskoro ćete ga dočekati. Mnogi pripadnici znaka imaju topla sećanja na staru ljubav, sa kojom će se ovih dana sresti.

Zdravlje – Korigovanjem ishrane uspećete da stabilizujete povišen krvni pritisak.

Škorpija

Posao - Sigurnim putem idete ka ostvarenju poslovnih planova, a u svemu ćete imati veliku podršku i pomoć bliskih osoba, naročito žena. Očekuje vas poboljšanje materijalne situacije.

Ljubav – Ljubav vam je zaista naklonjena. Odlazak na put mogao bi vam doneti ljubavnu vezu sa osobom koja nije iz vašeg mesta. Posredstvom rođaka ili komšija, susret sa jednim Strelcem u potpunosti će vam promeniti život. Reč je o osobi o kojoj ste već imali priliku da čujete, ali je niste zamišljali takvom kakva je. Sve vam se dopada, od izgleda, ponašanja...

Zdravlje – Vodite računa o ispravnosti i kvalitetu namirnica koje unosite u organizam i smanjite konzumiranje alkohola.

Strelac

Posao – Iako kratak, pred vama je period koji će doneti nestabilnost, što naglašava konjunkcija Meseca sa Saturnom u vašem znaku. Nervoza koja vas je pratila poslednjih nedelja i dalje raste, pa se potrudite da je iskoristite konstruktivno, ukoliko je moguće. Kako vam je sedmo polje u Blizancima, a Merkur retrogradan, nemojte se čuditi što vas okolina ne razume.

Ljubav – Probleme u braku ili vezi uspećete da prevaziđete tek kada se Merkur vrati u direktan hod, što znači da ćete tokom ovog perioda imati probleme.

Zdravlje – Bilo bi dobro da prekontrolišete štitnu žlezdu, pogotovo ukoliko osećate bilo kakve smetnje.

Jarac

Posao – Čime god da se bavite, bićete u situaciji da birate između dve podjednako turbulentne mogućnosti. Osećate da vam neko radi iza leđa. Ovaj period je veoma značajan za vašu karijeru. Potrudite se da što pre završite sve što niste uspeli tokom proteklih dana.

Ljubav – Posle dužeg perioda, predstavnici znaka koji su u braku najzad će uspeti da pronađu zajednički jezik sa bračnim partnerom. Jarčevi koji su u vezama i dalje se igraju mačke i miša. Na poslu će doći do kontakta sa interesantnom osobom koja je, nažalost, zauzeta.

Zdravlje – Najviše će vas mučiti problemi sa zubima. Zato, ukoliko na vreme niste posetili zubara, sada je pravi trenutak.

Vodolija

Posao – Krajem perioda očekuje vas poboljšanje finansijske situacije, veći dobici od rada ili novi honorarni posao. Uz pomoć saradnika uspećete da ostvarite većinu poslovnih namera. Lakše ćete doći do novog posla, doduše, izbor najverovatnije neće biti po vašoj volji, ali vredi pokušati, jer vreme radi za vas.

Ljubav – Ukoliko idete na put, a usamljeni ste, očekuje vas novo poznanstvo. Posredstvom bliske osobe trebalo je davno da se sretnete sa jednom osobom, ali to će se dogoditi tek u ovom periodu. Sasvim je izvesno da ćete doživeti prelepo iznenađenje.

Zdravlje – Pratiće vas zadovoljstvo i lepo raspoloženje. Ipak, u svemu nađite meru, jer vam je potreban san.

Ribe

Posao – Venera se okrenula u vašem znaku, ali još nije u punoj snazi. Sve što budete radili u tajnosti doneće bolje rezultate nego ono što obelodanite. Najzad ćete uspeti da ostvarite uspešan projekat sa inostranstvom.

Ljubav – Narednih dana, kako Venera bude dobijala na brzini, tako će vas pratiti optimizam koji najavljuje lepa dešavanja u ljubavi, bez obzira da li ste u vezi, braku ili usamljeni. Moguća su pomirenja sa starim partnerom.

Zdravlje – Dobro se osećate.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/