Vaga

Posao – Venera, vaš vladar izlazi iz Ovna i ulazi u Ribe, vaše šesto polje koje je povezano sa podređenim zaposlenima. Ovakav aspekt ukazuje na probleme u komunikaciji sa osobama od kojih zavisite. Ne budite tvrdoglavi i isključivi, nego oprezni.

Ljubav – Veza sa partnerom jako je uzdrmana, bez obzira da li su u pitanju krupna dešavanja ili sitnice. Ukoliko želite da je sačuvate, odmah morate nešto da preduzmete. Samo nemojte požar da gasite kantom benzina i nepromišljeno brzim delovanjem. Ovaj period posmatrajte kao prehladu koja je došla i mora proći, a koja se samo produžava ukoliko se naprežete.

Zdravlje – Povremeno su moguće jake glavobolje.

Škorpija

Posao – Promene koje doživljavate na poslu samo su normalan sled okolnosti, posebno kada vam je vladar u opozitnom znaku. Ali, nemojte se nervirati, jer će sve biti pod kontrolom, pod uslovom da budete strpljivi. Nerviranje vam neće mnogo pomoći, samo će vas odvesti u bolest.

Ljubav – Situacija je napeta, jer već duže vreme neke stvari gurate „pod tepih“, aći će ih u ovom periodu Merkur i Mars isterati načistac. Uz sve to, partner će otkriti komunikaciju koju skrivate od njega.

Zdravlje – Smanjite cigarete, kafu i alkohol jer možete imati ozbiljne zdravstvene probleme.

Strelac

Posao – Želite da uspete u poslu ne birajući sredstva niti način, što samo dovodi do problema. Vodite računa o tome šta kome pričate. Period nije povoljan za potpisivanje ugovora ili nove poslove.

Ljubav – Merkur u vašem šestom polju, a vladar je sedmog, uz najavljenu retrogradnost siguran je znak da ulazite u niz problema vezanih za emocije i partnerstvo. Najvažnije je da ne gubite strpljenje i ne ulazite u sporne aranžmane. Predstavnici znaka koji su u braku ili dugogodišnjoj vezi trebalo bi da nađu neki hobi i tako rasterete situaciju.

Zdravlje – Nalazite se u pozitivnoj fazi, zdravstveni problemi su za vama i dobro se oporavljate.

Jarac

Posao – Naredna nedelja proteći će u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije. Biće od svega pomalo i sve će se dešavati kroz opoziciju Sunca i Jupitera koji je u vašem polju karijere. Ovakav aspekt ukazuje na sukob nekih autoriteta od kojeg možete profitirati.

Ljubav – Emocije su uzburkane jer Venera ulaskom u Ribe kvadratom aspektuje Saturna, vašeg vladara i budi potajne želje vezane za osobe i događaje iz prošlosti.

Zdravlje – Mogući su manji problemi sa žučnom kesom, kostima, kožom i zubima, ali najveću pažnju obratite na nervni sistem jer je blago uzdrman.

Vodolija

Posao – Ovih dana odbijate savete i tvrdoglavo terate po svome do kraja. Dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim. Maštate o primamljivijem poslu, ali se ne trudite da to postignete.

Ljubav – Već duže vreme u vašem emotivnom životu prisutna je kriza, a glavni uzrok je što se stalno takmičite s partnerom čiji ego je jači. Krajnje je vreme da preduzmete nešto kako biste izgladili odnose sa voljenom osobom. Ukoliko nastavite ovim putem, očekuju vas samo nevolje, pogotovo što Venera pravi okret u vašem drugom polju.

Zdravlje – Vreme je da posetite lekara i obavite sistematski pregled.

Ribe

Posao – Distancirate se od okruženja jer ste shvatili da je daleko od idealnog. Najviše vas nerviraju kolege, nemar i aljkavost saradnika. Ukoliko želite da nađete mir, pokušajte da izdejstvujete posao koji ćete obavljati u samoći.

Ljubav – Ponovni ulazak Venere u vaše prvo polje ukazuje da je nešto ostalo nedorečeno, pa će vas vratiti na situaciju za koju ste mislili da je završena.

Zdravlje – Problemi sa virusnim infekcijama, hormonima, štitnom žlezdom i prostatom.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/