Ovan

Posao – Ne vraćajte se stalno u prošlost nego razmišljajte o budućnosti i konkretnim potezima. Probleme mogu imati samo predstavnici znaka koji nisu na pravi način rešili probleme iz prošlosti. Spaljena Venera, zajedno sa Merkurom i Suncem nepovoljno utiče na poslovne mogućnosti.

Ljubav – Najveći efekat spaljene Venere osetićete na polju emocija i partnerstva. Ukoliko pokušate da ih rešavate, samo ćete još više zakomplikovati situaciju i odnos sa partnerom. Zato je najbolje da pustite da se stvari spontano odvijaju, bez vašeg mešanja.

Zdravlje – Ukoliko planirate hiruršku intervenciju, pokušajte da je odložite i probajte alternativne metode lečenja.

Bik

Posao – Venera, vladar znaka, spaljena je u dvanaestom polju što ukazuje na brojne nesporazume i razmimoilaženja sa saradnicima. Intelektualnom stabilnošću i superiornošću uspećete uspešno da završite većinu poslova u ovom periodu. Izvesna situacija navodi vas na razmišljanje o promeni posla, ali sačekajte povoljnije dane.

Ljubav – Partneru nalazite stotinu mana, ali bez njega ipak ne možete. Aspekti Marsa i Venere dovode do nesporazuma i neprijatnog odnosa sa voljenom osobom tokom celog perioda. Slobodne pripadnike znaka očekuje poznanstvo sa šarmantnom osobom.

Zdravlje – Unutrašnji konflikti su koliko-toliko pod kontrolom, jer ste se sa njima najzad saživeli.

Blizanci

Posao – Trenutna poslovna situacija nije mnogo povoljna, jer je Merkur u opozitnom aspektu prema Jupiteru, pa je sve uglavnom nesređeno i nepraktično. Iako ste ispitali gotovo sve varijante za neke probleme ne uspevate da pronađete pravo rešenje.

Ljubav – Merkur, vaš vladar polako se bliži izlasku iz Ovna, pa sve brze i lake događaje ostavljate za sobom, a budućnost bi trebalo da posmatrate kao jednačinu sa jednom nepoznatom, iako ih je trenutno tri. Ali, na ovo ste već navikli, jer boravak Saturna u sedmom polju već duže otežava emotivne odnose.

Zdravlje – Slabe tačke organizma su grlo i glasne žice. Čuvajte se prehlade, pojačajte imunitet i uzimajte vitamine.

Rak

Posao – Ulazak Venere u Ovna, vaše deseto polje, nagoveštava promene na poslu. Ali, veoma ste nestrpljivi jer biste želeli da se odmah dogode, što je nemoguće dok se Venera ne vrati u normalno kretanje. Ovih dana dobićete poslovne ponude vezane za inostranstvo.

Ljubav – Emotivni život nalazi se u senci posla. Iako Saturn, vladar vašeg polja partnerstva ima trigonski odnos sa Venerom, situacija u ljubavnom životu je daleko od idealne. Položaj planeta ne možete da promenite, ali zato možete da se potrudite i poboljšate odnos sa partnerom, naravno, ukoliko to želite.

Zdravlje – Ne zapuštajte zdravlje, pogotovo ukoliko imate ginekološke ili urološke tegobe.

Lav

Posao – Već duže vreme izvesni poslovi vas blokiraju i opterećuju. Mars u Biku ukazuje na sukobe sa saradnicima i autoritetima. Nešto morate da promenite, ukoliko želite da izađete nepovređeni.

Ljubav - Dok Venera prolazi kroz polje vezano za planove i odnose sa prijateljima očekuju vas emotivna raščišćavanja i novi počeci. Sa nekom osobom iz okoline nesvesno brišete granicu prijateljstva. Dobro se preispitajte pre nego je u potpunosti uklonite. Mnogi Lavovi o pravoj ljubavi zasad samo sanjaju, ali će im se snovi uskoro ostvariti.

Zdravlje – Previše ste osetljivi, preuzimate veliku odgovornost i rizične poslove što može dovesti do bolesti.

Devica

Posao – Prisustvo Jupitera u znaku Vage, vašem drugom polju, ima loš aspekt sa Venerom, pa je gotovo izvesno da ćete preceniti svoje poslovne mogućnosti. Ukoliko ne podlegnete potrebi da komplikujete stvari, uspešno ćete završiti sve što ste naumili.

Ljubav – Mnoge Device nastaviće vezu započetu u prošlosti sa osobom koja je fizički udaljena ili živi u drugom mestu. Ali, kako je Venera opozitna sa Jupiterom, neće doći do jakog emotivnog impulsa, pa ni ozbiljnije veze.

Zdravlje – Zbog napornog rada prilično ste umorni i iscrpljeni. Ukoliko poslovne aktivnosti ne svedete na razumnu meru, mogući su zdravstveni problemi.

PageBreak

Vaga

Posao – Volite ono čime se bavite i na tekuće poslovne probleme gledajte bez panike. Osim posla, postoje i druge stvari koje vam pričinjavaju radost. Bavljenje hobijem pomoći će vam da bolje funkcionišete, ili idite na neko lepo putovanje.

Ljubav – I pored svih dešavanja koja pokušavaju da vas vrate u realnost, fantazija čini čuda. Krajnje je vreme da se spustite na zemlju, jer dok je vladar vašeg znaka retrogradan u sedmom polju nećete uspeti da uskladite želje i realnost.

Zdravlje – Zbog nekontrolisane ishrane, početkom perioda moguće su stomačne tegobe. Smanjite slatkiše, ne jedite između obroka, a bila bi poželjna i dijeta.

Škorpija

Posao – Tokom ovog perioda budite vrlo oprezni na poslu, jer će aspekti Marsa trajati duže nego što očekujete, a i okolnosti vam neće odgovarati. Na poslu vešto manipulišete. Ne odlažite projekte, jer se propuštene prilike neće više pojaviti.

Ljubav – Odnos sa partnerom je najblaže rečeno disharmoničan. Odgovor na pitanje kako ste dospeli u ovakvu situaciju ne znate ni vi niti partner. Ali, oboje znate da je rezultat gotovo nepodnošljiva nestabilnost. Ukoliko želite da je prevaziđete, prihvatite partnerove predloge.

Zdravlje – Nastavite da uzimate vitamine i nećete imati zdravstvenih problema.

Strelac

Posao – Vodite više računa o tome šta drugima pričate o sebi. Jer, zbog nepromišljenog samohvalisanja možete upasti u klopku, a kako je Saturn u vašem prvom polju nećete uspeti da ispunite zadato. Krajem perioda očekuju vas nove poslovne ponude.

Ljubav – Merkur, vladar vašeg polja partnerstva, koji se nalazi u znaku Ovna zajedno sa Venerom ukazuje na brojne šanse, ali ne i na nešto više. Prihvatite činjenicu da će tokom ovog perioda biti smanjen intenzitet dešavanja u emotivnom životu.

Zdravlje – Povremeni bolovi u nogama ili problemi sa zglobovima rezultat su vaše hiper aktivnosti. Usporite tempo i sve će biti u redu.

Jarac

Posao – Odluka da stavite tačku na ono što vas opterećuje postala je definitivna, ali ne i blagovremena. Ovih dana izvesni poslovi zahtevaće vaše dodatno angažovanje. Nemate nerava niti vremena da se opterećujete tuđim brigama.

Ljubav – Odnosi sa partnerom ili osobom za koju ste zainteresovani veoma su konfuzni, na trenutke i neprijatni. Možda je ovakva situacija trenutno čak i dobra, jer će se uskoro promeniti pravila igre, a vas očekuje znatno povoljniji položaj.

Zdravlje – Većina vaših zdravstvenih tegoba prouzrokovana je stresovima. Srećom, uskoro vas očekuju bolji dani, bar kad je reč o zdravlju.

Vodolija

Posao – Promene na poslu pokušavate da prihvatite kao normalan sled događaja. Ukoliko želite bolju komunikaciju sa saradnicima, potrebno je da budete tolerantniji. Okrenutost duhovnom radu može vas na trenutak osloboditi straha od materijaalne nesigurnosti.

Ljubav - Mnogi pripadnici znaka planiraju radikalne promene u emotivnom životu, ali se većina neće ostvariti. Partner prilično ležerno prelazi preko vaših ne baš konstruktivnih ideja. Slobodne pripadnike znaka očekuje nova ljubavna avantura.

Zdravlje – Mogući su manji problemi zbog promene energetske ravnoteže u organizmu. Pojačana fizička aktivnost pomoći će vam da se brzo stabilizujete.

Ribe

Posao – Retrogradno kretanje Venere i njeno tranzitiranje vašim drugim poljem ukazuje na opasnost da budete uvučeni u intrige na poslu koje vam mogu doneti više štete nego koristi. Ovih dana doći ćete do rešenja koja vam ranije nisu padala napamet.

Ljubav – Velika konfuzija biće prisutna u emotivnom životu još izvesno vreme, tačnije sve dok se Venera ne okrene.

Zdravlje – Organizam vam šalje signale da je vreme da napunite baterije, jer ste se preforsirali. Više se odmarajte, relaksirajte, družite sa prijateljima...

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/