Ovan

Posao – Prelaskom Marsa u Bika i činjenica da je neaspektovan od drugih planeta ukazuje da se ne snalazite najbolje sa finansijama. Ipak, budite dovoljno strpljivi, jer zaobilaznim putem možete da ostvarite povoljne rezultate.

Ljubav – Rizikujete više nego što bi trebalo ulazeći u vezu sa osobom u kojoj samo vi vidite potencijal, sigurnost i kvalitet. Bilo bi najbolje da se posavetujete sa nekom iskusnijom osobom iz bliskog okruženja. Ovo posebno važi za Ovnove koji su skloni paralelnim vezama.

Zdravlje – Zdravstvena situacija se stabilizuje i dobijate sigurnost.

Bik

Posao – Neaspektovani Mars u prvom polju navodi vas na akciju. Ali, problem je u tome što niste u stanju da utvrdite kojim putem da krenete i kako da izvedete realizaciju. Izvesna situacija nateraće vas da razmišljate o svojoj superiornosti. Važno je da se pravilno nametnete i da potražite savet iskusne osobe.

Ljubav - Ukoliko planirate da veza sa voljenom osobom potraje, morate prestati da namećete tempo koji uopšte nije dobar. Pokušajte da shvatite šta partner želi i smanjite dominaciju da se kasnije ne biste susreli sa velikim problemima.

Zdravlje – Većinu pripadnika znaka očekuju stomačne tegobe, zbog preterivanja sa jelom i pićem.

Blizanci

Posao – Merkur se odvaja od Venere, sa kojom se kratko susreo, i dalje ide u opoziciju sa Jupiterom što može značiti da se pripremaju neke nepraktične poslovne odluke. Ipak, nema razloga za paniku i ishitrenost, bez obzira na prisustvo Merkura u Ovnu, koji donosi konfuziju. Potrebno je da obavite brzu i promišljenu akciju kako biste definisali zajedničke interese i prioritete.

Ljubav – Kao posao, i emotivni život je pod uticajem nepraktičnih aspekata Merkura i Jupitera. Zato je najmudrije da tokom ovog perioda uopšte ne žurite sa donošenjem odluka.

Zdravlje – Mogući su problemi sa bubrezima, urinarnim traktom i žlezdama.

Rak

Posao – Povremeno imate velike ambicije i neskromna očekivanja od saradnika ili poslovnih partnera, što Venerina retrogradnost u polju karijere dodatno uvećava. Očekuju vas nove poslovne ponude vezane sa inostranstvo.

Ljubav – Emotivni život je prilično napet, pogotovo kod Rakova koji su od nedavno u braku ili u vezi. Koliko god se trudili da rešite nerazumevanje sa partnerom, jednostavno period nije povoljan, pa je najbolje da sačekate neke bolje dane.

Zdravlje – Tegobe sa grlom i žlezdama lako mogu postati hronične, ukoliko ih na vreme ne sanirate. Smanjite pušenje i povećajte optimizam.

Lav

Posao – Neophodno je da osmislite dobru poslovnu strategiju koja će vam omogućiti uspeh u različitim projektima. Sve se svodi na pravilnu procenu realnih mogućnosti, dobro planiranje i organizaciju posla.

Ljubav – Napetost i monotonija ubijaju duge veze, što vi doživljavate bez obzira koliko dugo ste zajedno. Partner je, kao i vi, okrenut sebi i svojim prioritetima i uvek je lakše naći grešku kod druge strane nego u svom ponašanju. Slobodne pripadnike znaka očekuju lepi ljubavni dani.

Zdravlje – Najveće muke zadaju vam vremenske promene, na koje veoma burno reagujete.

Devica

Posao – Sve što ste naumili, uspećete uspešno da završite. Narednih dana poželjno je da budete veliki diplomata i što manje netaktični. Odmerenost u ponašanju je proverena formula koja donosi uspeh. Dobro se snalazite u poslovnim situacijama koje možete da prilagodite svojim merilima vrednosti.

Ljubav – Sunce na poslednjem, tridesetom stepenu znaka ovaj period obeležava kao završetak jednog ciklusa. Zato se nemojte čuditi kada stare stvari počnu da se tumbaju i nameću neke nove. Slobodne pripadnike znaka očekuje nova, ali vrlo komplikovana veza.

Zdravlje – Razne infekcije i psihički problemi zahtevaju ozbiljniji pristup.

Pročitajte na sledećoj stranici šta su zvezde prognozirale Vagama, Škorpijama, Strelčevima, Jarčevima, Vodolijama i Ribama...