Ovan

Posao – Krajem nedelje, Mars vladar znaka stupa na prvi stepen Bika i aktivira vaše drugo polje, a samim tim sva finansijska pitanja biće u prvom planu. Mars u Biku ukazuje na težak i komplikovan put do novca. Važno je da osmislite dobru poslovnu strategiju koja će vam omogućiti da se angažujete na različitim stranama.

Ljubav – Ukoliko imate stalnog partnera, očekuju vas problemi u vezi. Venera je retrogradna u vašem prvom polju i ukazuje na razilaženje u većini odluka sa partnerom. Život će vam dodatno zakomplikovati osoba iz prošlosti koja će se iznenada pojaviti.

Zdravlje – Osećate se iscrpljeno, jer ste se preforsirali i neredovno se hranite. Više se odmarajte.

Bik

Posao – Ulazak Marsa u vaš znak može da deluje kao dodatna motivacija u poslu kojim se bavite, ali kako je on tu u izgonu bitno je da se pravilno organizujete i da se pridržavate rokova. Kontaktirajte saradnike koji imaju pouzdane informacije o novim događajima na poslu, jer ste na nekoj vrsti procene ili testiranja.

Ljubav – Venerin okret u dvanaestom polju nagoveštava nestabilnost, nerazumevanje sa partnerom i iskušenja sa vrlo zanimljivim osobama. Tokom ovog perioda bićete skloni aferama, ali pazite u šta se upuštate jer će sve biti kratkotrajno.

Zdravlje – Moguće su povremene glavobolje, tegobe sa bubrezima i oscilacija krvnog pritiska. Bavite se sportom.

Blizanci

Posao – Prelazak Merkura u znak Riba ukazuje na brzoplete i loše odluke. Ne potcenjujte nečiju ulogu prilikom poslovnih dogovora, naprotiv, pažljivo saslušajte i saradnike i drugu stranu.

Ljubav – Kvadrat koji čini Merkur, vaš vladar ka Saturnu u vašem polju partnerstva, označava nestrpljivost da nešto u odnosima rešite, samo što ni vi još ne znate šta je to. Period je prilično nepovoljan za ozbiljna i dugoročna rešenja u odnosima sa partnerom, jer aspekti ukazuju da ste sve manje tolerantni. Najbolje je da se preokupirate poslom da biste izbegli donošenje ishitrene odluke zbog koje se kasnije možete kajati.

Zdravlje – Neke pripadnike znaka očekuju problemi sa bubrezima.

PageBreak

Rak

Posao – Prvi dani perioda idealni su za nove početke, što je povezano sa fazom rasta Meseca. Zaštitite se od osoba koje previše troše vašu energiju, jer u suprotnom nećete uspeti da ispunite ono što vam planete nude.

Ljubav – Venera koja se okrenula u vašem desetom polju ukazuje na promene ne samo u poslovnim planovima nego i sa partnerom. Za sada ne menjajte planove nego sačekajte da Venera uđe u Bika. Ukoliko nastavite ovim tempom, očekuju vas samo nevolje.

Zdravlje – Strahove, razočaranja i depresiju prikrivate osmehom, stvarajući iluziju da ste svemoćni. Samo pravi prijatelji i dobra atmosfera mogu vam pomoći.

Lav

Posao – Četvrtak i petak su vaši dani. Mesec u fazi pred lunaciju biće u vašem prvom polju i doneće brojne susrete, ponude i impresije. S druge strane, Mars u polju karijere dovodiće stvari do incidenata. Preteranim isticanjem ličnih zahteva pobuđujete različite komentare među saradnicima.

Ljubav – Slobodni pripadnici znaka neočekivano i ničim izazvano skreću misli prema osobi iz prošlosti. Lavovi koji su u vezi osciliraće od ljubavi do mržnje. Period nije povoljan za donošenje ozbiljnih odluka u vezi sa partnerom.

Zdravlje – Ukoliko imate problema sa grlom, povedite računa o imunitetu. Vitamini i topli napici zasad su jedini lek.

Devica

Posao – Čudne poslovne odluke, loše planove i konfuziju donosi vaš vladar Merkur u opozitnom znaku Riba. Pokušajte da budete manje opterećeni i da se opustite. Dobro bi bilo da popričate sa prijateljem o problemima koji vam izgledaju nepremostivi.

Ljubav – Prisustvo Merkura u sedmom polju veoma komplikuje emotivan odnos. Ukoliko ste skloni izletima van ustaljene veze, tokom ovog perioda to se lako može obelodaniti, što će vam samo zakomplikovati život. Slobodni pripadnici znaka biće u iskušenju da uđu u vezu sa zauzetom osobom.

Zdravlje – Zdravstveni problemi u ovom periodu mogu biti izraženiji nego inače. Proverite krvnu sliku i uzimajte što više vitamina.

PageBreak

Vaga

Posao – Retrogradno kretanje Venere, vladara znaka ukazuje da većina dešavanja na poslu može krenuti naopako. Potrebno je da pronađete zaobilazna rešenja i da održite dobru saradnju sa okolinom, čak i kada vam se čini da je to nemoguće.

Ljubav – Vaš vladar je retrogradan u Ovnu, opozitnom znaku, što je ujedno vama sedmo polje, a sve to ukazuje na opštu konfuziju u emocijama, odnosima sa partnerom i planovima. Sve što budete isplanirali biće dijametralno suprotno, ali srećom ti preokreti biće privremeni.

Zdravlje – Skloni ste cigaretama, alkoholu i uzimanju sedativa, što može loše da utiče na zdravlje.

Škorpija

Posao – Mars ulazi u Bika, vama opozitni i ujedno znak partnerstva. Ovakva postavka može da bude veoma konfuzna i da dovede do sukoba sa osobama sa kojima je neophodna saradnja, a svaki ulazak u sukob je kao autogol.

Ljubav – Napetost i sukobi sa voljenom osobom su neminovni tokom ovog perioda. Dugogodišnji planovi mogu se naglavačke okrenuti i to zbog najsitnijih nesporazuma. Kao što nije dobro da sve odluke prihvatite kao definitivne tako nije dobro ni da namećete svoju volju. To je jedini način da prevaziđete postojeće nesporazume.

Zdravlje – Povremene glavobolje su reakcije na premor i vremenske oscilacije. Čuvajte se povreda i posekotina.

Strelac

Posao – Jupiter je retrogradan, kao i njegov dispozitor, zbog čega su vam sve poslovne mogiućnosti umanjene. Zato budite vrlo obazrivi kakve poslove i obaveze prihvatate. U zavisnosti od ličnog interesovanja osmislite varijantu koja donosi najbolje rezultate, ali u svakoj u prvi plan stavite strpljenje.

Ljubav – Merkur, vladar polja partnerstva spaljen je u znaku svoje debilitacije što ukazuje da što god preduzeli u vezi promena u emotivnom životu, stvari mogu samo da se pogoršaju. Zato je najbolje što mirnije proći ovaj period.

Zdravlje – Pripadnici znaka koji su bili zdravi, ovih dana mogu imati probleme i obrnuto. Slabe tačke organizma su srce i jetra.

PageBreak

Jarac

Posao – Pri poslovnim susretima budite dovoljno promišljeni, jer u želji da pronađete idealno rešenje nepotrebno se opterećujete različitim detaljima. Na ovo ukazuje retrogradna Venera u vašem desetom polju.

Ljubav – Emotivni život je stabilan i svaki ispad bi ga samo nepotrebno ugrozio. Ukoliko dođe do flerta na poslu ili neko s posla pokaže naglo interesovanje za vas, obratite pažnju o čemu se stvarno radi i ne podležite ideji o svom neodoljivom šarmu.

Zdravlje – Preosetljivost i nervoza mogu se pojaviti kao posledica premora i stresnih situacija. Mogući su problemi sa organima za varenje.

Vodolija

Posao – Odnosi sa nadređenima nisu na zadovoljavajućem nivou. Očekujete više od postojeće situacije, možda čak i ono što nije realno. Pokušajte da se držite po strani kada su izvesni zahtevi u pitanju.

Ljubav – Odnose sa ljudima gradite na poverenju. Kako ste dodatno oprezni, ulazite u novu zabludu koja se zove sumnja, a to nikuda ne vodi. U krugu prijatelja je osoba koja se interesuje za vas, ali pažljivo odredite emotivne potrebe i gde je granica prijateljskog odnosa.

Zdravlje - Problem povišenog holesterola možete kontrolisati ishranom ili lekovima.

Ribe

Posao – Merkur, spaljen od Sunca u vašem prvom polju ukazuje da se „vozite“ na talasima sujete. Zapaženiji uspeh nećete moći da ostvarite bez detaljnih analiza, dobrih priprema i preciznih informacija koje će vas dovesti u privilegovan položaj.

Ljubav – Kao poslovni i vaš emotivni život opterećuje spaljeni vladar sedmog polja. Potrudite se da smanjite doživljaj lične veličine i slušajte šta partner ima da kaže. U protivnom, lako možete izazvati probleme iz kojih se teško možete izvući.

Zdravlje – Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi, sredine nema.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/