Nedeljni horoskop od 26. februara do 5. marta

Strelac

Posao – U ovom periodu poželjno je da budete veoma pažljivi i oprezni u ponašanju. Saturn predugo opterećuje vaš znak, a vladar Jupiter je slabiji nego ikada. Setite se izreke „jezik kosti nema, ali ih lomi“. Posledice pogrešno izgovore nih reči mogu biti nesagledive.

Ljubav – Merkur, planeta koja upravlja vašim poljem partnerstva ulazi u znak svog izgona i na taj način najavljuje velike probleme u emotivnom životu. Spas pokušavate da nađete u bekstvu, ali na taj način samo se otuđujete od partnera.

Zdravlje – Moguće su manje tegobe sa žlezdama i hormonima, kao i psihički poremećaji. Ali, ukoliko ništa ne preduzmete uskoro mogu prerasti u veći zdravstveni problem.

Jarac

Posao – Upornim zalaganjem imate šanse da postignete sve što ste naumili. Jedina opasnost vreba u obliku isključivosti i zainteresovanosti za sebične interese. U desetoj kući nikad slabija signifikacija Jupitera znak je promena na poslu.

Ljubav – Iako vas retrogrado kretanje Venere ne pogađa direktno, tokom narednog perioda u emotivnom životu mogu se pojaviti određeni problemi u vezi. Komunikacija sa partnerom biće opterećena brojnim nesporazumima.

Zdravlje – Iako imate sve preduslove za dobro zdravlje javljaju se problemi u obliku preosetljivosti. Bezrazložno nezadovoljstvo utiče na nekontrolisano uzimanje hrane.

Vodolija

Posao – Iskoristite višak energije za veliko spremanje. Konfliktnu situaciju na poslu za sada držite pod kontrolom. Ceo period proći će u ztnaku mira, reda i rada. Ne očekujte ništa spektakularno. Dinamični aspekti u polju novca najavljuju povećanje zarade.

Ljubav – Već duže vreme prisutna je konfuzija u emocijama. Prilagodite se dešavanjima i imajte uvek spreman odgovor na sve vrste ponuda, ali sa vremenskom zadrškom. Samo ovakvim ponašanjem uspećete na najlakši način da prevaziđetetrenutne probleme.

Zdravlje – Budite veoma oprezni jer postoji opasnost od povređivanja. Veoma ste napeti, ali sve ostale zdravstvene probleme uspevate da sanirate na vreme.

Ribe

Posao – Imate lošu naviku da započinjete više poslova istovremeno i da malo toga privedete kraju, što će tokom ovog perioda pospešiti konfuzni Merkur koji se nalazi u prvom polju.

Ljubav – Odnosi sa partnerom nisu najbolji, na šta ukazuje položaj Merkura, vladara sedmog polja. Novi problemi se nadovezuju na već viđene u prošlosti. Posebno je problematična odluka da obnovite neku staru vezu.

Zdravlje – Loša cirkulacija i spondiloza zahtevaju lekarsku intervenciju.

Izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 3 / 3 

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin