Nedeljni horoskop od 26. februara do 5. marta

foto: Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spakovale ove nedelje...

Ovan

Posao – Na poslu vas očekuju problemi na šta ukazuje usporavanje Venere pred retrogradno kretanje koje će se dogoditi krajem perioda. Mars se odvaja i formira egzaktnu opoziciju sa Jupiterom iz sedmog polja što nagoveštava brojne nesporazumena radnom mestu. Izbegavajte loše finansijske poteze i raspianje novca.

Ljubav – Odvajanje Marsa od Venere koja usporava i kreće se retrogradno znak je slabosti veze, braka i svega gde ste emotivno angažovani. Partner je u težem položaju, pa se potrudite da mu pomognete i budete oslonac.

Zdravlje – Moguće su iznenadne virusne infekcije grla. Čajevi su trenutno najbolji lek.

Bik

Posao - Venera, vaš vladar okreće se retrogradno u dvanaestom polju i ukazuje da će svaka nedaća naći put do vas. Nije vam lako, ali srećom, situacija u kojoj se nalazite je privremena i ukoliko budete maksimalno strpljivi, uspećete lako da prevaziđete većinu problema.

Ljubav – Nećete uspeti da se snađete u događajima koji su pred vama jer vam nije jasno odakle problemi naviru. Tokom ovog perioda vrlo je bitno da budete uzdržani od suvišnih i brzopletih akcija. Ne podležite želji osobe da se vrati u vaš život, jer je nepouzdana.

Zdravlje – Čuvajte se povreda u saobraćaju. Bezvoljnost je takođe jedna od zamki koja može da ugrozi vaše zdravlje.

Blizanci

Posao – Merkur, vladar znaka upravo je ušao u Ribei pitanje karijere stavio na dnevni red. Ovih dana najvažnije je da se izborite sa velikom količinom napetosti koju nosite u sebi, a koja lako može da bude autodestruktivna. Nezadovoljstvo na poslu, zastoji i osujećenost planova zahtevaju maksimalno strpljenje.

Ljubav – U vašem polju partnerstva nalazi se Saturn što već duže vreme remeti stanje. Kad je reč o emotivnom životu, imate utisak kao da ste zaglavljeni u živom pesku i što se više trudite da isplivate sve vam je teže.

Zdravlje – Utehu za iracionalne strahove neki pripadnici znaka traže u alkoholu.

Rak

Posao – Mlad Mesec u vašem devetom polju ukazuje na kontakte sa inostranstvom i povoljne poslovne vesti. Iako prisustvo Venere u desetom polju ukazuje na probleme, uspećete da se usaglasite samisa sobom.

Ljubav – Retrogradnost Venere, iako u vašem polju posla, prvenstveno ukazuje na problem u emocijama. Zato je potreban je smiren i pametan pristup svakom, čak i najmanjememotivnom problemu, jer u protivnom lako može doći do sukoba sa partnerom.

Zdravlje – Emotivno ste izuzetno zadovoljni, pa ste samim tim i zdravi. Većina Rakova najčešće je podložna psihosomatskim oboljenjima.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 3 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin