Nedeljni horoskop od 20. do 27. februara 2017.

foto: Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spakovale ove nedelje...

Ovan

Posao – Tokom celog perioda bićete nezadovoljni dinamikom događanja, jer dolazi do odvajanja Venere i Marsa, što ukazuje na događaje koji će uneti konfuziju na poslu, naročito početkom nedelje. Osećanja nemotivisanosti i bezvoljnosti zahtevaju da počnete da se bavite stvarima za koje imate smisla.

Ljubav – Mars napreduje, a Venera usporava pred retrogradnost, što znači da diktirate nemogući tempo. Ne uviđate sopstveni deo odgovornosti nego svu krivicu svaljujete na partnera. Ukoliko nešto ne preduzmete, rastanak je gotovo izvestan.

Zdravlje – Depresija, melanholija, fizička iscrpljenost i problemi sa bubrezima.

Bik

Posao – Venera usporava pred retrogradnost i ukazuje na prošlost kao ključ budućih dešavanja, ali nećete ih lako prepoznati jer se ovo kretanje odvija u vašem dvanaestom polju. Rešavanje starih problema imaće Bikovi koji rade za veće institucije. Poseban oprez neophodan je narednih dana.

Ljubav – Veza u kojoj se trenutno nalazite veoma je čudna i uskoro će vas vratiti na početak. Ovakva situacija otežava objektivno sagledavanje problema. U svakom slučaju, dešavanja u dvanaestom polju uvek su teška, pa je neophodan dodatni oprez.

Zdravlje – Moguće su glavobolje i tegobe vezane za oscilaciju krvnog pritiska.

Blizanci

Posao – Pojačana delatnost na poslu nije garancija napretka i uspeha. Osim toga, potrebno je da objektivno sagledate gde se nalazite i koji su konkretni potezi. Vreme je i za donošenje odluka koje prevazilaze svakodnevno funkcionisanje. Merkur, vladar znaka u polju inostranstva i puteva pojačava potrebu za promenom.

Ljubav – U polju koje označava prijatelje i druženje, odvajanje Marsa i Venere ukazuje da ste nečije namere pogrešno procenili, pa je potrebno da grešku što pre ispravite. I dalje gajite potajnu nadu o susretu sa jednom osobom.

Zdravlje – Nervoza može loše da utiče na zdravlje, ali se prvenstveno manifestuje u obliku pojačanog apetita.

Rak

Posao – Teška vremena su prolaznog karaktera i već sredinom nedelje otvoriće se nove mogućnosti na poslu. Morate se pomiriti sa činjenicom da je problem lakši nego što mislite, ali da će zbog retrogradnosti Venere, koja uskoro nastupa u vašem polju karijere, duže trajati.

Ljubav – Na poslu postoji osoba sa kojom ste već dugo vremena na ivici odnosa. Pažljivo procenite situaciju, pokušajte da budete što objektivniji i da dokučite u kom pravcu će se stvari odvijati ukoliko prihvatite da uđete u vezu.

Zdravlje – Bolovi u stomaku rezultat su pogrešne ishrane i preteranog nerviranja.

Pogledajte na sledećoj strani prognozu za Lava, Devicu, Vagu i Škorpiju...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 3 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...