Nedeljni horoskop za period od 5. do 12. februara 2017. godine

foto: Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju...

Ovan

Posao – Mars, vladar znaka u ovom periodu nalazi se u konjunkciji sa Venerom koja je upravo prešla u Ovna, što znači da vas očekuju brojna dešavanja. Uz promišljeno i mudro ponašanje uspećete da zaštitite svoje poslovne interese. Bez obzira na neprijatnosti kroz koje prolazite, uvek postoji potencijalno dobro rešenje.

Ljubav – Čim su Venera i Mars zajedno, avantura je na pomolu. Osim toga, obe planete su u opoziciji sa Jupiterom koji se nalazi u polju emocija. Prihvatite poziv osobe koja je ostavila pozitivan utisak na vas i uspeva da vas „prodrma“, ali se ne zalećite.

Zdravlje – Za smanjenje nervne napetosti bavite se jogom i meditirajte.

Bik

Posao – Prisustvo Marsa i Venere u dvanaestom polju nagoveštava povećanu napetost. Prolazite kroz dinamičan period sa različitim dilemama, ali uz dodatnu upornost i strpljenje možete da uspostavite bolju kontrolu u mnogim situacijama.

Ljubav – Period nije povoljan za emotivna raščišćavanja niti za ulazak u trajne aranžmane. Svađa sa partnerom preti da preraste u fizički obračun. Venera i Mars u dvanaestom polju ukazuju na moguće ljubavne afere. Slobodne pripadnike znaka očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom.

Zdravlje – Previše ste razdražljivi i „pucate“ za najmanju sitnicu. Smirite živce baveći se nekim hobijem.

Blizanci

Posao – Period počinje ulaskom Meseca u vaš znak što podiže sve aktivnosti na viši nivo. Pažljivo analizirate nove događaje, jer vam je stalo da budete obevešteni o svemu što se događa na poslovnoj sceni. Uspeh je zagarantovan, ukoliko budete strpljivi.

Ljubav – Mesec u vašem znaku, koji će tokom prva dva dana nedelje biti u opoziciji sa Saturnom ukazuje na problem koji morate proći da biste izgladili nesporazume u emotivnom životu. Najviše vam prija druženje sa praktičnim osobama i onima koji vam ulivaju poverenje.

Zdravlje – Opasnost za vaše zdravlje javlja se u obliku želje da započnete mnoge stvari, a malo toga završite.

Rak

Posao – Mesec, vladar vašeg znaka prolazi kroz dvanaesto polje i tokom ove nedelje ulazi u vaš znak kroz Lava. To znači da ćete imati povoljnu priliku za manje promene. Budite dovoljno strpljivi, jer vreme radi za vas. Poslovna previranja i pojačana dinamika dovode do raznih nesuglasica, ali to vam neće smetati da ostvarite poslovne namere.

Ljubav – Nemojte mnogo da pričate nego pokažite šta osećate. Boravak Meseca u vašem znaku i u opoziciji sa Merkurom ukazuje na brojne nesporazume i konfuzije. Znate šta partner voli, pa mu to i pružite, čak i kad vam nije po volji.

Zdravlje – Moguće su tegobe sa bubrezima, grlom i prehladom.

Lav

Posao – Koncentrišite se i pokušajte maksimalno da usmerite pažnju na osnovne ciljeve. Čuvajte energiju za one situacije kada će se rešavati važna pitanja na poslu. Izbegavajte sukobe na radnom mestu koji mogu nastati zbog nezadovoljstva subjektivne prirode. Iskoristite tranzit Sunca kroz sedmu kuću za napredovanje na poslu.

Ljubav – Nezadovoljni ste partnerom, mislite da vam ne poklanja dovoljno pažnje, a to isto on misli o vama. Najbolje je da ne reagujete i sačekate da prođe ovaj period, a do tada će se mnoge stvari razjasniti i srediti.

Zdravlje – Kako vam je imunitet jako oslabljen, počnite odmah da ga jačate.

Devica

Posao – Preterana okrenutost sebi polako prelazi u narcisoidnost. U svemu treba naći razumnu meru. Period nije povoljan za započinjanje novog posla, što ne važi za planiranje, pogotovo dok je Mesec u vašem polju karijere. Angažovani ste na različitim stranama, ali nemate dovoljno koncentracije da taktizirate u poslovnim pregovorima.

Ljubav – Od kako je Venera, posle Marsa, napustila vaše sedmo polje, situacija u emotivnom životu polako se stabilizuje. Ipak, mnoga pitanja ostala su otvorena, ali kada se utisci i emocije polako slegnu i odnos sa voljenom osobom biće smireniji.

Zdravlje – Zdravlje je dobro, ako se izuzmu smetnje nervne prirode.

Pogledajte na sledećoj stranici astro prognozu za ostale znake... 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...