Ovan

Posao - Vladar u dvanaestom polju ukazuje na to da Mars donosi naglu promenu na poslu, pa je neophodno da budete oprezni. Takođe, ne ulazite u raspravu sa onima koji su vam priredili neprijatno iznenađenje i koji nisu u stanju da budu fer prema vama.

Ljubav - Venera i Mars su u Ribama, vašem dvanaestom polju, i Venerinoj egzaltaciji, pa su sve impresije predimenzionirane. Osećate emotivnu inspiraciju i pojačanu strast u prisustvu osoba suprotnog pola. Povedite računa da ne ispadnete smešni pred okolinom.

Zdravlje - Dobro se osećate, ali se previše ispitujete.

Bik

Posao - Egzaltirana Venera u Ribama čini da se osećate superiorno, ali stvarnost ne mora da bude takva. Okupirani ste obavezama i pokušavate da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena za sve aktivnosti.

Ljubav - Nema razloga za lažnu skromnost ili nesigurnost u društvu osobe koja vas privlači. Ovo je ionako poslednja nedelja kada je Venera superiornija od Marsa. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem i zanosom u pravom trenutku, upravo kada se to od vas očekuje.

Zdravlje - Glavobolje ne rešavajte lekovima nego potražite uzrok.

Blizanci

Posao - Period počinje susretom Meseca i Saturna u vašem sedmom polju koje predstavlja kolege i okruženje na poslu. Spoj ove dve planete je uvek nezgodan i zato pazite šta radite. Uporno pokušavate nekome da nametnete svoju volju, ali sve više shvatate da ćete morati da se prilagodite novim uslovima rada.

Ljubav - Susret Meseca sa Saturnom u polju partnerstva znači da ljubavne namere možete da ostvarite samo na zaobilazan način. Kao da tražite novu motivaciju ili očekujete impuls sa druge strane. Ali nemojte biti nestrpljivi i požurivati stvari.

Zdravlje - Manji problemi sa infekcijama, prehladama i bakterijama.

Rak

Posao - Zbog različitih nesporazuma u dogovoru sa saradnicima moraćete da prihvatite skromnije poslovne mogućnosti. Ne volite kada vam neko nameće dodatne obaveze, niti da dokazujete kako imate dobre namere. Bićete u situaciji da se sretnete sa osobom koja vam je svojevremeno obećala posao.

Ljubav - Ne bi bilo mudro da se previše opterećujete razmišljanjem o odnosu s partnerom koji je pod znakom pitanja, niti da pravite velike planove za naredni period. Sačekajte da prođe ova nedelja i mnoge stvari će vam biti jasnije.

Zdravlje - Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Lav

Posao - Potrudite se da budete dobro organizovani, jer ćete samo na ovaj način uspeti da povoljan aspekt planeta pretvorite u svoju korist. Novi uspeh pozitivno utiče na vašu psihološku i materijalnu sigurnost. Spremni ste da uđete u aranžman koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju i mogućnost čestih odlazaka u inostranstvo.

Ljubav - U susretu sa osobom koja vas privlači slobodno preuzmite inicijativu ili glavnu ulogu, jer se inače ništa neće dogoditi. Budite dovoljno maštoviti i iznenadite partnera neobičnim idejama.

Zdravlje - Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Devica

Posao - Prethodna Merkurova retrogradnost prilično vam je poremetila planove na poslu. Ali ne odustajte od svojih planova, jer imate na koga da se oslonite. Takođe, kako Merkur bude ubrzavao kretanje tako će biti sve više povoljnih mogućnosti.

Ljubav - Iako su Venera i Mars u polju partnerstva, izgleda da vam nedostaje inspiracija, hrabrost i iskrenost u odnosu sa voljenom osobom. Morate se probuditi, jer će uskoro neke stvari početi da se menjaju.

Zdravlje - Posledice stresa najlakše i najbrže ćete suzbiti ukoliko pojačate fizičku aktivnost.

PageBreak

Vaga

Posao - Jupiter usporava pred retrogradno kretanje, a samim tim slabe i povoljni uticaji. Nemojte se previše opterećivati razmišljanjem o mogućnosti premeštanja na novo radno mesto, iako vaš pretpostavljeni ima u vas veliko poverenje. Ukoliko vam neko prenosi priče s posla, zapitajte se koliko su istinite.

Ljubav - Venera, vaš vladar, već dugo vremena je spojena s Marsom, pa mnogi događaji koji su aktuelni nisu imali valjan početak ili kraj. Lakše je sagledati okolnosti kada napravite distancu i odbacite sve ono što je na prvi pogled nerealno.

Zdravlje - Obratite pažnju na način ishrane, jer ćete tako poboljšati zdravlje.

Škorpija

Posao - Neko od pretpostavljenih analizira vaše ponašanje i poslovne rezultate. Trudite se da dobijete na vremenu i da se dogovorite s kolegama o novoj podeli posla. Saradnici računaju na vas, a vi ćete razmisliti o njihovoj ponudi, čak iako je u pitanju posao u kojem nemate mnogo iskustva.

Ljubav - Susreti i razlazi su obeležili prethodni period. Vreme je da se strasti smire i uključi razum u emotivna dešavanja. Slobodne predstavnike znaka očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom i početak nove veze.

Zdravlje - Podstičite pozitivno raspoloženje i optimizam. Čuvajte se povreda glave.

Strelac

Posao - Povoljni aspekti Jupitera i Saturna, uz nastupajući ulazak Marsa u Ovna, pružiće brojne povoljne mogućnosti. Merkur u Jarcu daje vam sposobnost brzog donošenja odluka u vezi sa privatnim poslom.

Ljubav - Mnoge stvari su nerešene zbog retrogradnog hoda Merkura, vašeg vladara. Pitanja se nameću, a odgovori tek počinju da se naziru. Neko će iznenada poremetiti vaše ljubavne planove ili dogovor sa voljenom osobom, zbog čega ćete biti veoma uznemireni.

Zdravlje - Ukoliko uspete da ostvarite psihološku ravnotežu, nestaće mnoge zdravstvene tegobe.

Jarac

Posao - Najvažnije je da ispunite obećanja u poslovnoj saradnji, čak i kada se nalazite pod otežavajućim okolnostima, kao što je sada slučaj tokom Merkurovog prisustva u vašem znaku. Mnoge mogućnosti su pred vama, nažalost, vi ih ne koristite na pravi način. Dobićete vesti od osobe koja živi u inostranstvu.

Ljubav - Mesec, koji upravlja vašim poljem emocija, krajem nedelje prelazi preko Saturna i ulazi u novu fazu mladog Meseca. Drugim rečima, ovo je kraj jednog ciklusa i početak novog i boljeg.

Zdravlje - Više se odmarajte i relaksirajte. Povedite računa o tome koliko spavanje.

Vodolija

Posao - Merkur u dvanaestom polju ukazuje na nesigurnost, neproverene informacije i loše dogovore. Nema potrebe da se ponašate loše prema saradnicima, već strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti.

Ljubav - Ne snalazite se dobro u emocijama što je uzrokovano poslovnim problemima. Bilo bi dobro da promenite taktiku - poslovne probleme ostavite na poslu, više se relaksirajte, bavite sobom i partnerom i stvari će se preokrenuti u vašu korist.

Zdravlje - Mogući su manji problemi sa padom imuniteta, abdomenom i donjim delom leđa.

Ribe

Posao - Mars i Venera unose veliki haos u većinu vaših poslovnih planova. Neke probleme možete rešavati na lakši način, ali uz nečije prisustvo i asistenciju. Otkako je Mars ušao u vaš, imate želju da uradite nešto krajnje originalno što niko ne očekuje od vas. Ali požurite, jer će Mars uskoro napustiti vaš znak.

Ljubav - Vaša pojava ili ponašanje deluju izazovno na okolinu, pogotovo dok su Mars i Venera u vašem znaku, što predstavlja dobar predznak. Ali ovakvi aspekti mogu biti prilično iscrpljujući, pa je poželjno imati mirnu alternativu.

Zdravlje - Dobro se osećate.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/