Ovan

Posao – Rastući Mesec u polju finansija tokom ovog perioda doneće novac koji niste očekivali. Imate dobar osećaj za konstruktivne poslovne i finansijske akcije. Sredinom nedelje očekuju vas prepreke u komunikaciji sa saradnicima izazvane njihovom tvrdoglavošću i predrasudama.

Ljubav – Mars i Venera prolaze kroz vaše dvanaesto polje i ukazuju na niz događaja koje bi trebalo da čuvate od okoline. Izbegavajte tajne veze i romanse. Ukoliko sa partnerom već duže vreme imate nesuglasice, rešavajte ih što pre, jer u suprotnom lako može doći do svađe, čak i raskida.

Zdravlje – Budite više u pokretu i bavite se sportom.

Bik

Posao – Period počinje prisustvom Meseca u vašem znaku, što je njegova egzaltacija i nagoveštava brojna dešavanja vezana za lično napredovanje. Pokušajte da budete štedljiviji, pogotovo ukoliko se bavite privatnim poslom. Nezaposleni predstavnici znaka dobiće poslovnu ponudu posredstvom partnera ili rođaka.

Ljubav – Sa partnerom nikako ne uspevate da se uskladite po pitanju međusobnih očekivanja. Emocije su burne i nestabilne, zbog prisustva Marsa i Venere u istom znaku, što bi moglo da dovede do velikog zahlađenja u vezi. Slobodne pripadnike znaka očekuje nova romansa sa osobom iz bliskog okruženja.

Zdravlje – Manji problemi sa kičmom i zglobovima.

Blizanci

Posao – Uprkos velikim izazovima, poslovnim dogovorima koji propadaju u poslednjem trenutku i opštem nerazumevanju uspećete da stabilizujete finansijsko stanje i izvučete više koristi od udruživanja sredstava. Ali, potrebno je da budete veoma oprezni jer je Merkur, vaš vladar retrogradan i vraća se u znak Jarca.

Ljubav – Pazite se dvosmislenih SMS poruka i svih oblika komunikacije koje bi partner mogao pogrešno da razume. Merkur, vladar znaka za nekoliko dana ulazi u sedmo polje, što znači da će vaš emotivni život krenuti redovnim tokom, a tenzije sa partnerom biće znatno manje nego u prethodnom periodu.

Zdravlje – Pokušajte da budete opušteni i relaksirani.

Rak

Posao – Period je najpogodniji za mirovanje i čekanje boljeg trenutka. Svaki novi posao koji biste započeli ovih dana pratila bi loša sreća. Ukoliko ste nezaposleni, bićete u situaciji da dobijete posao koji će kratko trajati.

Ljubav – U prvoj polovini nedelje, dok Merkur prelazi u direktan hod, delovaćete kao da ste pogubili sve konce i izbrisali memoriju: Reagovaćete uzrujano i nepotrebno oštro na neke partnerove reči. Najbolje je da sve što vam se u vezi ne sviđa odložite za povoljnije dane.

Zdravlje – Bićete podložni stresu i svim posledicama koje ga prate.

Lav

Posao – Iako je period prilično haotičan, uspećete da učvrstite poslovne odnose. Bićete uspešni u novim poslovnim dogovorima i rešavanju finansijskih pitanja. Samo u većim poslovnim aranžmanima potrebno je da budete oprezniji.

Ljubav – Početkom perioda delovaćete neljubazno, distancirano i sebično, što bi moglo da unese nesklad u vezu. Ipak, krajem nedelje bićete u prilici da ostvarite neke važne zajedničke planove i ciljeve koji će doprineti unapređenju i skladnijem odnosu sa partnerom.

Zdravlje – Da biste pojačali kondiciju najbolje je da se bavite sportom.

Devica

Posao – Odgovornijim i savesnijim pristupom poslovnim obavezama prevazilazite objektivne teškoće na koje ukazuje Merkur prilikom prelaska iz retrogradnog u direktni hod. Neke stare nerešene finansije, dugovanja i potraživanja polako se sređuju.

Ljubav – Haos i dinamika na koju niste navikli označeni su Marsom i Venerom u vašem polju partnerstva. Zbog toga je važno da budete oprezni i da izbegavate nepromišljene poteze i odluke, jer bi u suprotnom moglo doći do velikih nesporazuma sa partnerom, čak i raskidanja veze.

Zdravlje – Hranite se zdravije i redovnije.